Ruhi Çenet, Geri Aldığı YouTube Kanalını Tekrar Çaldırdı!

Türkiye'nin en popüler YouTuber'larından Ruhi Çenet, çalınan hesabını geri almaya başarmıştı. Ancak bugün, YouTube hesabı bir kere daha çalındı. İşte detaylar!

Yaklaşık 9 Milyon Abonesi Bulunan Ruhi Çenet'in YouTube Hesabı Çalındı!

Yaklaşık 9 milyon abonesi bulunan, gerek Türkiye'den gerek globalden milyonlarca izlenmeye sahip Ruhi Çenet'in YouTube kanalı geçen hafta çalınmıştı.

Grçekleşen olayla ilgili olarak Ruhi Çenet kişisel Instagram hesabı üzerinden durumu takipçilerine "Kanalımız hacklendi, bu sahte yayınlara inanmayın." açıklamasıyla aktardı.

Ruhi Çenet'in YouTube Hesabı Tekrar Çalındı

Bu durum daha önce de birçok büyük YouTuber'ın başına gelmişti. YouTuber'ları fishing yöntemiyle bu tuzağa düşüren kötü niyetli kişiler, çaldıkları hesapların isimlerini ve hesaptan açtıkları canlı yayınları kripto ile ilgili değiştiriyorlar.

Bu tuzağa düşen son isim de yaklaşık 9 milyon abonesi bulunan ve son dönemde yalnızca Türkiye'ye değil globale de içerikler üretmeye başlayan Ruhi Çenet oldu.

Ruhi Çenet'in YouTube hesabının adı ilk çalındığında Ripple olarak değiştirilmişti. Tüm videolarının da silindiğini belirten YouTuber, yaptığı açıklamalarla özellikle X üzerinden birçok kullanıcının kendisine tepki göstermesine neden olmuştu.

Birkaç gün önce hesabını geri aldığını duyuran Ruhi Çenet'in YouTube hesabı, bugün tekrar çalındı. Bu durumun tekrar yaşanmasındaki asıl sebebin ne olduğu şu an bilinmiyor.

YouTube Videoları Programsız Nasıl İndirilir?
NASIL YAPILIR

YouTube Videoları Programsız Nasıl İndirilir?

YouTube çıktığı günden beridir hayatımızda. İnsanlar YouTube videolarını kaliteli bir şekilde izleyebilmek için internet kullanımının yüksek olması gerekiyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR