Telegram Yeni Güncellemeyle Birçok Yeni Özelliğe Kavuştu!

Telegram'ın uzun zamandır beklenen büyük güncellemesi bugün yayınlandı. İşte güncelleme ile gelen özellikler!

Telegram Yeni Güncellemeyle Birçok Yeni Özelliğe Kavuştu!

Dünyanın en popüler mesajlaşma platformlarından Telegram için yapılan son güncelleme, birçok yeni özelliğin yanı sıra nihayet kendi genel profilinizi görüntüleme imkânını da uygulamaya ekliyor.

Başlangıçta Telegram 10.11 sürümünün piyasaya sürülmesiyle gün yüzüne çıkan yeni özellikler, artık Android ve iOS'taki uygulamanın en son nihai sürümüyle birlikte kullanıma sunuluyor. Özel bir blog yazısı, kendi profilinizi platformdaki diğer kişilerin göreceği şekilde görüntüleme imkânı da dâhil olmak üzere uygulamaya gelen birçok yeni özelliği açıklıyor.

Yeni Güncelleme ile Telegram'a Gelen Özellikler

Kişileriniz doğum günü bilgilerini eklediyse, artık sohbet görünümünde doğum günü olan kişilere yönelik hatırlatıcılar alabileceksiniz. Kişinin doğum gününde profilini görüntülerken, balonlarla ve hatta o yıla özgü içeriklerin olduğu bir animasyon kullanıcıları karşılayacak. Dilediğiniz zaman Hesap Ayarları kısmına giderek bunun profilinizde görünmesini devre dışı bırakabilirsiniz.

Telegram Yeni Güncellemeyle Birçok Yeni Özelliğe Kavuştu!

Telegram ayrıca takip ettiğiniz tüm yayın kanallarına hızlı bir şekilde erişmenizi sağlayacak bir "Kanallar" sekmesi ekledi. Bunun yanı sıra konumunuzu arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşmak da artık daha kolay. Uzun süreler boyunca hatta süresiz olarak paylaşabilir ve paylaşılan bir konuma biri geldiğinde bildirim almak için uyarılar ayarlayabilirsiniz.

Telegram ayrıca bildirimler üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanızı sağlıyor. Artık hikâyelerinizdekiler de dâhil olmak üzere mesaj tepkileri için bildirimleri kontrol edebilirsiniz.

Grupları yönetmek de artık yöneticiler için daha kolay. Mesajlar üzerinde aynı anda birden fazla moderasyon eylemi gerçekleştirebilir ve kullanıcıları tamamen yasaklamak yerine izinlerini kısıtlayabilirsiniz.

Telegram Hesap Silme Nasıl Yapılır? Hesap Silme Linki 2024
NASIL YAPILIR

Telegram Hesap Silme Nasıl Yapılır? Hesap Silme Linki 2024

Telegram hesap silme linki, profilin kalıcı olarak çok pratik bir şekilde kapatılmasına imkân tanıyor. Böylece popüler anlık mesajlaşma hizmetini kullanmaya devam etmek istemeyen kişiler hesaplarını hızlıca silebiliyor.

Bunlar ve daha fazla yeni Telegram özelliği bugün itibarıyla Android ve iOS kullanıcıları için kullanıma sunulmuş durumda.