Meta, Threads İçerik Üreticilerine Binlerce Dolar Teklif Etmeye Başladı!

Meta, Threads'in kaybettiği aktif kullanıcı tabanını içerik üreticilerine ödeme teklif ederek geri kazanmaya çalışıyor. İşte detaylar!

Meta, Threads İçerik Üreticilerine Binlerce Dolar Teklif Etmeye Başladı!

Meta, Threads'i aktif kullanmaları ve viral olmaları hâlinde bazı içerik üreticilerine binlerce dolar teklif ediyor. Ödemeler, Meta'nın en yeni uygulamasını kullanan içerik üreticileri ödüllendiren, yalnızca davete özel yeni bir bonus programının parçası olarak açıklandı.

Bir Instagram destek sayfası Meta'nın resmî olarak duyurmadığı bonus programı hakkında ayrıntıları ortaya çıkardı. Bahsi geçen sayfada içerik üreticilerinin "Threads gönderilerinin performansına" ve "sahip oldukları gönderi sayısına" göre para kazanabileceğini belirtiyor.

İçerik Üreticilerine Teklifler İletilmeye Başlandı

Meta, Threads İçerik Üreticilerine Binlerce Dolar Teklif Etmeye Başladı!

Görünüşe göre bonusların özel şartları her içerik üretici için ayrı ayrı belirleniyor. Şirket, "Bonus programının ayrıntıları katılımcıya göre değişebilir." diyerek bu durumu da özetliyor.

Bazı içerik üreticilerine yüksek performanslı gönderileri için şimdiden binlerce dolar teklif ediliyor. Konuya dair ortaya çıkan bir ekran görüntüsüne göre bir içerik üreticiye 10.000 veya daha fazla görüntülenen Threads gönderileri veya yanıtları için "5.000 dolara kadar" para teklif edilmiş durumda.

İlk kez kullanıma sunulduğu günden bu yana düzenli olarak aktif kullanıcı tabanında kayıp yaşayan Threads, bu gibi ödeme imkânlarıyla eski aktif kullanıcı tabanını geri kazanmayı amaçlıyor.

Threads Neden Yasaklandı? Ne Zaman Kapanıyor?
SOSYAL MEDYA

Threads Neden Yasaklandı? Ne Zaman Kapanıyor?

META’nın X’e yani eski adıyla Twitter’a rakip olarak geliştirdiği son yılın popüler sosyal medya uygulaması Threads, Rekabet Kurumu kararıyla Türkiye’de yasaklanıyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.