YouTube TV, Beklenen Özelliğini Sonunda Android Kullanıcılarına Sunuyor!

YouTube TV'nin popüler çoklu görüntü özelliği TV, medya oynatıcıları ve iOS'tan sonra nihayet Android'e de geliyor. İşte detaylar!

YouTube TV, çoklu görüntüleme özelliğine erken erişimi tüm üyelerine sunmaya hazırlandığı açıkladı. Android kullanıcılarının uzun bir süredir beklediği bu özellik, nihayet abone olan kişilere artık açılacak.

Aynı anda birden fazla yayını izleme deneyimi ilk olarak akıllı TV'lerde kullanıma açıldı. Android ve iOS kullanıcıları ise daha sonra bu özelliğe kavuşma fırsatı bulabildi. iOS cihazlar Android'e göre daha erken bu özelliğe erişim sağlayabildi.

İzleyiciler yine de önceden seçilmiş videolar arasından seçim yapmak zorunda kalacak ve çoklu görüntüde izlemek istedikleri her yayını seçemeyecekler ancak en azından artık daha fazla seçeneğe sahip olacaklar.

Çoklu Görüntü Özelliği Nasıl Çalışıyor?

Özellik, YouTube TV'yi çalıştırabilen tüm akıllı TV'lerde ve medya oynatıcılarda destekleniyor çünkü işlem hizmetin sunucularında yapılıyor. İzleyiciler aynı anda dört yayını da takip edebilirken, her biri için tam ekran görüntüsüne geçebiliyor ve o anda odaklanmak istedikleri etkinliğe göre ses ve alt yazıyı değiştirebiliyorlar.

Aynı şekilde artık Android cihazlarlarda da çoklu görüntüleme özelliği, YouTube TV aboneliği olan tüm kullanıcıların erişimine aynı şekilde kullanılabilecek. Bu özelliğin şu an için sadece spor, haberler ve hava durumu yayınları ile sınırlı olduğunu söylemekte de fayda var.

Android kullanıcıları, özelliğe ana sayfa sekmesinden kolayca ulaşabilecek. Buradan dört farklı yayın seçip, altyazı ve ses ayarıı yapıp, tam ekran görünümünde izleme deneyimi yaşayabiliyorlar.

YouTube’da İstenmeyen Kanallar Nasıl Engellenir?
NASIL YAPILIR

YouTube’da İstenmeyen Kanallar Nasıl Engellenir?

En popüler video paylaşım hizmetlerinden biri olan YouTube, kanal engelleme işleminin yapılabilmesine imkân tanıyor. Böylece kullanıcılar platformda görmek istemediği kanalları yalnızca birkaç adım uygulayarak engelleyebiliyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.