Epic Games, Toplam 17 bin TL Değerindeki İçerikleri Ücretsiz Dağıtıyor: Fırsatı Kaçırmayın!

Epic Games, oyun geliştiricileri için toplam değeri 17 bin TL'yi aşan 5 farklı Unreal Engine içeriğini 1 ay boyunca ücretsiz yaptı. İşte detaylar!

Epic Games, sık sık oyunlara indirim yaparak veya ücretsiz sunarak gündeme geliyor. Bu sebeple oyuncuların en sık ziyaret ettiği platformlardan biri haline gelen Epic Games, geliştiricilere Unreal Engine'de her ay kullanabilecekleri farklı içerikler de sunuyor.

Epic Games, bu sefer oyunlar yerine bu Unreal Engine oyun tasarım paketlerinden 5 tanesini ücretsiz sunmaya başladı. Normalde toplam değeri 17 bin TL'den fazla olan içerikler 1 ay boyunca ücretsiz şekilde yer almaya devam edecek.

Ücretsiz Unreal Engine İçerikleri Hangileri?

Toplam değerleri 17 bin TL'yi aşan 5 adet Unreal Engine içeriği sadece Mayıs ayı boyunca ücretsiz bir şekilde dağıtılacak. Bu içerikler:

  • Modular Sci-Fi Indoor/Outdoor
  • Tokyo Stylized Environment
  • Advanced Flock System
  • Replicated Grap System
  • Environments Bundle (6 Maps)

Ücretsiz Epic Games Oyunu Açıklandı: Hemen Kütüphanenize Ekleyin!
OYUN

Ücretsiz Epic Games Oyunu Açıklandı: Hemen Kütüphanenize Ekleyin!

Epic Games, düzenli olarak ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Yeni ücretsiz Epic Games oyunu da belli oldu. Epic Games'in belirli aralıklarla bedava olarak dağıttığı oyunlar, oyuncuların uzun süre boyunca keyifli vakit geçirmesine imkân tanıyor.

Bireysel fiyatları 1.161 TL'den 7.743 TL'ye kadar değişen bu paketler arasında en dikkat çekenler ise Tokyo esintili çevre paketi ve 6 harita içeren en pahalı paket seçeneği oluyor. Bu paketleri Unreal Engine hesabınıza giriş yaparak "Free For The Mont" sekmesinden ulaşabilir ve hesabınıza ekleyebilirsiniz.