Xiaomi'den Kedi Sahiplerine Müjde: 120 Güne Kadar Pil Ömrüne Sahip Su Sebili!

Xiaomi, akıllı ev ürünlerine bir yenisini daha ekleyerek kedilerinizin suyunun otomatik olarak değiştirilmesine olanak tanıyor. İşte detaylar!

Xiaomi'den Kedi Sahiplerine Müjde: 120 Güne Kadar Pil Ömrüne Sahip Su Sebili!

Ev teknolojileri konusunda en popüler firmalardan biri olan Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni MIJIA akıllı kedi su sebilini piyasaya sürdü.

Yeni MIJIA ürünü, büyük kapasiteli 3 litrelik bir su tankı ve tam şarjla 120 güne kadar dayanabilen dâhili 5.000 mAh pil ile birlikte geliyor ve bu pil yalnızca 5 saatte şarj edilebiliyor. Akıllı kedi su sebili kablosuz bir tasarıma sahip ve kediler için her gün su değiştirme zahmetinden kurtarıyor.

Xiaomi MIJIA Akıllı Kedi Su Sebili ile Su Değiştirme Derdine Son

Xiaomi'den Kedi Sahiplerine Müjde: 120 Güne Kadar Pil Ömrüne Sahip Su Sebili!

Xiaomi MIJIA akıllı kedi su sebili, pil döngüsü boyunca derinlemesine arıtma sağlayan dâhili dördü bir arada kompozit filtre elemanı ile birlikte geliyor. Bu sayede kullandığınız süreç boyunca tek yapmanız gereken dâhili tankı doldurmak oluyor. Hazne tamamı doldurulduğunda yetişkin bir kedinin içme ihtiyacını üç hafta boyunca karşılayabiliyor.

Cihaz ayrıca sensörleri aracılığıyla biyo-algılama sistemine sahip ve birden fazla su çıkış modu ile geliyor. Cihaz aynı zamanda kediniz yakındayken su içmeye olan ilgisini artırmaya yardımcı oluyor ve idrar anemisi riskini azaltıyor.

Xiaomi'nin bu yeni kedi su sebilini Xiaomi uygulamasıyla bağlayarak devamlı olarak takip edebilir, evcil hayvanınızın içme durumunu gözlemleyebilirsiniz. Xiaomi MIJIA akıllı kedi su sebili şimdilik sadece Çin'de satışa sunulmuş durumda ve fiyatı 249 yuan (yaklaşık 34 $).

Mutlaka Evimde Olsun Diyeceğiniz En İyi Akıllı Ev Aksesuarları
Yaşam

Mutlaka Evimde Olsun Diyeceğiniz En İyi Akıllı Ev Aksesuarları

Artık her şeyin akıllı hale geldiği günümüz teknoloji dünyasında hayatlarımızın büyük bir çoğunluğunu geçirdiğimiz evlerimiz niye akıllanmasın? Üstelik bunu yapmak için birkaç tane akıllı ev aksesuarı yeterli.

Peki siz Xiaomi'nin bu yeni ürünü hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR