ŞOK'ta İndirimli iPhone 13 ve Samsung Galaxy S23 Satışı Başladı!

Bu hafta ŞOK'ta uygun fiyatlı teknoloji ürünleri satışa çıkıyor. iPhone 13 modeli bu hafta en dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. İşte detaylar!

Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinden biri olan ŞOK, teknolojiseverler için bu hafta yine dopdolu kampanyalarla geliyor. 15 - 22 Nisan ŞOK teknoloji ürünleri arasında uygun fiyatlı iPhone 13 ve Samsung Galaxy S23 yer alıyor.

Şok'ta Uygun Fiyatlı iPhone 13 Satılıyor

Apple'a gelen zamlar, iPhone kullanmayı seven ve telefonunu değiştirmek isteyenleri üzse de, zincir marketler bu telefonları uygun fiyatlarla kullanıcıya sunmaya devam ediyor. Bu hafta da Şok'ta iPhone 13'ün indirimli bir şekilde satılmaya başlaması dikkat çekti.

Normalde Apple'ın kendi sitesinde 42.999 TL'ye satılan 128 GB'lık iPhone 13, Şok'ta sadece 37.999 TL'ye satışa çıktı. 5 bin TL'lik indirime sahip telefon, peşin fiyatına 6 taksit seçeneği ile kullanıcılarıyla bululuyor. Ayrıca siyah renk seçeneğiyle geliyor.

Samsung Galaxy S23 ise krem ve siyah renk seçenekleriyle Şok mağazalarında yer alıyor. 256 GB'lık telefon modelinin resmi satış sitesindeki fiyatı 39.999 TL. Ancak Şok'ta 9 bin TL'nin üzerinde bir indirimle geliyor. 30.699 TL fiyat etiketli Galaxy S23, bu hafta marketlerde sizleri bekliyor.

Apple iPhone 13 Serisi Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Apple iPhone 13 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

iPhone 13 özellikleri ve fiyatı, iOS işletim sistemine sahip bir akıllı telefon satın almak isteyen pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

Daha uygun fiyatlı telefon arayışında olanları da sevindirecek bir cihaz bulunuyor. TCL, Redmi ve Oppo gibi daha ucuz Android telefon modelleri de bu hafta raflarda yerini alıyor.

YORUMLAR