Snapdragon 8 Gen 4'ü Kullanacak İlk Telefon Belli Oldu!

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 günümüzde üst seviye bir performans sunmaya devam ederken, Snapragon 8 Gen 4 işlemciden güç alacak ilk telefon belli oldu.

Android dünyasındaki amiral gemisi telefonlara güç veren Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci oldukça yüksek bir performans sunarken, Snapdragon 8 Gen 4 işlemcinin detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Tabii bu işlemciyi kullanan ilk markanın kim olacağı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Xiaomi 15 Serisi Snapdragon 8 Gen 4'ten Güç Alacak!

Ortaya çıkan son sızıntılara göre Xiaomi, Snapdragon 8 Gen 4 telefonları piyasaya süren ilk marka olacak. Bu hiç şaşırtıcı değil, çünkü Xiaomi 15 serisini Snapdragon 8 Gen 4 ile kullanıcı karşısına çıkaracak olan Xiaomi, 14 serisi ile Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyi kullanan ilk üretici olmuştu.

Xiaomi'nin ardından Qualcomm'un bu yeni işlemcisini OnePlus ve IQOO'nun kullanacağı belirtiliyor. Yani OnePlus 13 ve IQOO 13 modellerinin Snapdragon 8 Gen 4 ile kullanıcı karşısına çıkma ihtimali oldukça yüksek.

Xiaomi Reklam Kapatma: Reklamlar Nasıl Kaldırılır?
NASIL YAPILIR

Xiaomi Reklam Kapatma: Reklamlar Nasıl Kaldırılır?

Xiaomi telefonda reklam kapatma nasıl yapılır? Eğer yeni bir Xiaomi akıllı telefon aldıysanız ve kurulum işlemlerini gerçekleştirdiyseniz sistemin her yerinde karşınıza çıkan reklamlar sizi rahatsız etmiş olabilir.

ABD'de ise Samsung'un Galaxy S25 serisi ile birlikte bu işlemciyi kullanan ilk üretici olmasını bekliyoruz. Samsung'un bu işlemcinin hız aşırtmalı bir versiyonunu kullanması ve reklam kampanyalarında  "Snapdragon 8 Gen 4 for Galaxy" olarak karşımıza çıkması şaşırtıcı olmayacaktır.

YORUMLAR