MrBeast ve T-Series Arasında Büyük Rekabet: YouTube Abone Savaşının Galibi Kim?

MrBeast ve T-Series, Youtube'un en çok aboneye sahip olma mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Hangi kanal zirveyi kapacak? İşte detaylar!

T-Series 2019'da PewDiePie'yi geride bırakmıştı fakat MrBeast'in ani yükselişe geçen popülaritesi nedeniyle yakında birinci sıradan düşmesi olası görünüyor.

MrBeast ise devam eden popülerliğine rağmen hiçbir zaman YouTube'da en çok abone olunan kanal olamadı. Çünkü Hindistan'ın en büyük müzik şirketi ve film stüdyosu olan T-Series, yıllardır 263 milyon YouTube abonesiyle en üst sırada kalmayı başardı.

Ancak, son zamanlardaki rekabet nedeniyle MrBeast 252 milyon aboneyle bu rakama hızla yaklaşıyor.

MrBeast ve T-Series Arasındaki Rekabet Ne Durumda?

Lider konumu tehdit altında olan T-Series, Pazartesi günü izleyicileri kanala abone olmaya teşvik eden yeni bir video yayınladı.

Video içeriği ise T-Series'in kurucusu Gulshan Kumar'a (1997'de vefat eden) atfedilen bir konuşmadan oluşuyor ve "Hindistan'ı ve halkımı uluslararası platformun zirvesine koymak istiyorum" sözüyle açılıyor. Sonrasında ise potansiyel abonelere birlikte tarih yazmaları gerektiğini bildiriyor.

Videoda doğrudan MrBeast'ten bahsedilmiyor ancak T-Series tarafından yayınlanan olağan müzik videoları ve film fragmanları arasında harekete geçirici mesajlar öne çıkıyor.

Her iki hesabın abone istatistikleri de sayılarda bir zıtlık olduğunu gösteriyor. MrBeast geçen ay yedi milyon abone kazanırken, T Series yalnızca iki milyon abone kazanabildi.

YouTube Açılmıyor, Nasıl Düzeltilir? Pratik Çözüm!
NASIL YAPILIR

YouTube Açılmıyor, Nasıl Düzeltilir? Pratik Çözüm!

YouTube açılmıyor mu? Popüler video paylaşım hizmetinin kullanılamamasına yol açan problem kullanım deneyimini ciddi ölçüde olumsuz etkiliyor.

MrBeast'in artık YouTube'un dışına çıkıp Prime Video ile 5 milyon dolarlık bir Beast Games şovuna ev sahipliği yapmasıyla birlikte kitlesi muhtemelen belirlenen hedefe ulaşacak.

YORUMLAR