Logitech, Çığır Açacak Yapay Zekasını Tanıttı: Mouse ve Klavyeniz Varsa Şanslısınız!

Logitech, yeni yapay zeka yazılımı olan Logi AI Prompt Builder'ı tanıttı. Eğer markaya ait bir mouse veya klavyeniz varsa araca erişebilirsiniz. İşte detaylar!

Logitech, Türkiye pazarında mouse ve klavyeleri başta olmak üzere bluetooth kulaklıklarıyla da kullanıcıların rağbet gösterdiği markalardan biri. Marka, pek çok rakibi gibi yapay zeka alanında da kendi çalışmalarını yapmaya yöneldi ve sonuca da kısa sürede ulaştı.

Logi Options+ uygulaması ile kurulumunu tamamladığı yeni Logi AI Prompt Builder, artık Logitech mouse ve klavyelerine yapay zeka özellikleri getiriyor. ChatGPT'yi daha hızlı kullanabilmek için geliştirilen bu araca, mouse ve klavyelere getirilen tuşlar yardımıyla erişim sağlanabiliyor.

Logi AI Prompt Builder Tam Olarak Ne İşe Yarıyor?

Kullanıcılar, bilgisayarda gündelik işlerini devam ettirirken yapay zeka teknolojisinden her an faydalanabiliyor. Logi AI Prompt Builder, ücretsiz bir şekilde sadece klavye ve mouse üzerinden bir tuş ile aktifleştiriliyor.

Konuyla ilgili şirketin Türkiye Kategori ve Pazarlama Lideri Cihan Önal şu açıklamaları yaptı: 

"Kullanıcılarımız ile dijital deneyimleri arasındaki köprü kuran bir marka olarak, özellikle yapay zekanın sınırsız potansiyeline kolayca erişmek isteyenler için yeni bir aracımız mevcut. Logi AI Prompt Builder, Logi Options+ yazılımıyla uyumlu bir Logitech mouse veya klavyeye sahip olan herkes için yapay zekaya akıcılık sağlayan bir kısayol özelliği taşıyor. Yalnızca ChatGPT ayda yaklaşık 1.6 milyar kez ziyaret ediliyor. Bu sayı, yapay zekanın insanların üretkenlik ve yaratıcılığını artırmada aynı zamanda hızlandırmada ne kadar etkili olduğunun da bir yansıması. Logi Al Prompt Builder, Logitech'in yapay zekanın sunduğu birçok fırsat etrafında yenilikler getirdiğinin sadece bir örneği."

Eğer Logitech bir klavye veya mouse'a sahipseniz bu yapay zeka teknolojisine de sahipsiniz demektir. Logi Options+ uygulamasını destekleyen cihazı, uygulamaya bağlayarak klavye veya mouse üzerinden bir tuş belirleyebilirsiniz.

Belirlenen tuş sayesinde ihtiyaç duyulan her an kısayoldan yapay zekadan destek alınabiliyor. Bu yapay zeka sayesinde üzerinde çalışılacak metin algılanabiliyor ve bu metni yeniden ifade etme, özetleme gibi avantajlar sunuyor.

Mouse Takılma Sorunu Nasıl Çözülür?
NASIL YAPILIR

Mouse Takılma Sorunu Nasıl Çözülür?

Bilgisayar kullanıcıları zaman zaman mouse takılma sorunu ile karşılaşabiliyor. Bu durum, kullanım deneyimini önemli ölçüde olumsuz yönde etkiliyor.