LinkedIn'e Yeni Özellik Geliyor: Oyun Oynanabilecek!

LinkedIn iş ilişkilerini bir sonraki adıma taşımak için platformuna yepyeni bir özellik getiriyor. Artık oyun oynanabilecek. İşte detaylar!

İş amacıyla çevre edinme, iş ilanları görmeye ve  insanların kariyerlerini takip etmeye yarayan sosyal platform olan LinkledIn, genellikle kullanıcılar tarafından ''profesyonel'' olarak görülüyor.

Son zamanlarda LinkedIn'in platformuna, kullanıcı ilişkilerinin daha güçlü olması adına mini oyunlar eklemek istediği duyuruldu.

LinkedIN Ne Tür Oyunlara Yer Verecek?

TechCrunch'ın bildirdiğine göre, LinkedIn'in liderlik ekibi, platformun etkileşim değerini genişletmek istiyor. Elbette, site veya uygulamada etkileyici bir şey çalıştırmak için bulut oyun sistemlerini kullanmaktan bahsetmiyorlar. Daha çok platformun temasına uygun kısa form bulmaca oyunları serisi hakkında konuşuyorlar. 

TechCrunch aynı zamanda, LinkedIn'in 3 farklı oyun üzerinde çalıştığını söyledi. Bunlar, Queens, Crossclimb ve Inference.

Bunlara ek olarak, LinkedIn temsilcilerinden biri şu açıklamayı yaptı:

''LinkedIn deneyimine eğlence katmak, ilişkileri derinleştirmek ve  konuşma fırsatı yaratmak için bulmaca tabanlı oyunlar eklemeyi düşünüyoruz. Daha fazlası için takipte kalın!''

LinkedIn Premium Nedir? Avantajları Nelerdir?
SOSYAL MEDYA

LinkedIn Premium Nedir? Avantajları Nelerdir?

Dünya çapında yaygın olarak kullanılan sosyal medya platformunun ücretli abonelik servisi LinkedIn Premium avantajları ile ön plana çıkıyor.

Bu güncellemenin ne zaman getirileceği henüz bilinmiyor fakat çalışmalar son hızıyla devam ediyor.