Steam’de Yüzlerce Liraya Satılan Oyun Epic Games’te Neredeyse Bedava Oldu!

Overseer Games tarafından 2021 yılında piyasaya sürülen Patron, kısa süre önce Epic Games Store’da 6,60 TL’ye kadar düştü.

Oyun dünyasındaki hareketlilik tüm hızıyla sürüyor. Gün geçtikçe yeni bir yapımın satışa çıktığı sektörde özellikle indirimler de bir hayli önemli. Zira artan dolar kuru gibi olumsuz etkenler nedeniyle Steam ve Epic Games gibi mecralar tarafından yapılan indirimler dört gözle takip ediliyor.

Bugün Türkiye’deki oyuncuları bir hayli sevindirecek yeni bir gelişme yaşandı. Steam’de an itibariyle 19,99 dolardan, yani yaklaşık 645 TL’den satılan bir oyun rakip Epic Games Store platformunda 6 TL’ye kadar düştü. İşte ayrıntılar!

Kendinizi Kaptıracağınız En İyi Hikayeli Oyunlar - 2024
OYUN

Kendinizi Kaptıracağınız En İyi Hikayeli Oyunlar - 2024

Oyun oynarken hikayenin bir parçası olduğunuz karakterlerin hissiyatlarının yaşandığı, gerçeği aratmayan hikayeli oyunlar listemizi aşağıda bulabilirsiniz.

Türkçe Dil Desteği Sunan Patron, Epic Games Store’da 6,60 TL'ye Düştü 

Overseer Games tarafından 2021 yılında piyasaya sürülen Patron, kısa süre önce Epic Games Store’da 6,60 TL’ye kadar düştü. Yukarıda da belirtildiği üzere Steam’de 645 TL’ye satılan şehir kurma oyunu 13 Mayıs’a kadar bu fiyatlardan satılmaya devam edecek.

Patron, hayatta kalma ve şehir kurma mekanikleri üzerine inşa edilen bir yapım. Oyunda hayal gücünüzü konuşturarak dilediğiniz şehri oluşturmanıza imkan veriliyor. Tabii, burada şehrinizde yaşayan vatandaşların mutluluğunu ve onların yaşam kalitelerini de göz ardı etmemeniz gerekiyor.

Patron ile ilgili Türk oyuncuları bir hayli sevindirecek bir detay daha söz konusu. Zira, yapım en başından sonuna dek Türkçe dil desteğini oyunculara sunuyor ve yabancı dillerle uğraşmak istemeyenlerin işini kolaylaştırıyor. Bunun yanında sistem gereksinimleri de oldukça mütevazi ve çalıştığı sistemleri çok fazla zorlamıyor.

Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar - 2024 (Güncel)
OYUN

Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar - 2024 (Güncel)

Düşük sistem gereksinimli oyunlar, güçlü donanım bileşenleri gerektirmediğinden dolayı eski donanıma sahip bilgisayarlarda rahatlıkla oynanabiliyor.

Patron’un oyunculara sunduğu özellikler ise şöyle;

  • Benzersiz sosyal dinamiklerle donatılmış hayatta kalma, şehir kurma sistemi
  • Kaynak topla ve üret
  • Sürdürülebilir üretim zincirleri oluştur
  • Yeni kurulmuş köyünü yapılar ve geliştirmeler yaparak refaha ulaşmış bir şehir haline getir
  • İnsanlarını yönet ve onları farklı mesleklere yönlendir
  • Sosyal sıkıntılar arasındaki dengeyi kur: Sınıf ayrımı, Göç, Din, Sağlık, Güvenlik, Bağlılık...
  • Kapsamlı bir Araştırma Ağacını kullanarak gelişiminizi planla, yeni teknolojilere, politikalara ve geliştirmelere ulaş
  • Üretimi ve denizaşırı ticareti destekleyerek zor zamanlar için ekonomini güçlendir