Counter Strike 2'ye Güncelleme Geldi: Artık Kullanıcılar Hile Yapamayacak!

Dün Counter Strike 2'deki bir hata nedeniyle oyuncuların hile yapabildiği ortaya çıkmıştı. CS2 NEWS, oyuna güncelleme geldiğini duyurdu. İşte detaylar!

Geçtiğimiz gün, Valve Corporation tarafından geliştirilen Counter Strike 2'de bir hata ortaya çıktığı bildirilmişti. Oyuncuların wallhack ve diğer hileleri etkinleştirmenin yolunu keşfetmeleriyle Premier modu alt üst oldu. Oyuncular konsol komutu girerek bu hilelerden yararlanabiliyordu.

Counter-Strike 2, yeni ve geliştirilmiş grafikler ve oyun güncellemelerinin yanı sıra zayıf optimizasyon ve oyun çökmeleri gibi bir dizi sorunla birlikte kullanıcıların karşısına çıktı. Bu nedenle hile yapan oyuncuların sayısı da çoğaldı.

En Kullanışlı Counter Strike 1.6 Hileleri
OYUN

En Kullanışlı Counter Strike 1.6 Hileleri

Bir video oyunu klasiği haline gelen Counter Strike 1.6, bugün bile hala oynanıyor. Tekrar oynanabilirliği çok yüksek olan bu oyunda pek çoğumuz yıllarını geçirdi.

Counter-Strike 2 Hile Sorunu Çözüldü

Oyuncular, gerçek bir hile kodu aracılığıyla konsol komutlarını etkinleştirebiliyordu. Bu, harici hile yazılımı kullanmadan duvar hileleri ve anti-gravity gibi özellikleri etkinleştirmelerine olanak tanıyordu.

Premier modunda düzeni korumak için hile kodu gizli tutulmasına rağmen FaceIt lobi ortamlarında bile çalışıyordu. Yani herhangi bir oyuncunun yazılım kullanmadan bile hile yapabilmesi mümkündü. Bu konsol komutları, gerçek puan kazanılmayan deneme modlarında kullanılmak üzere tasarlandı.

Gün içerisinde oyuncuların faydalandığı hileler, akşam saatlerinde gelen güncelleme ile çözüldü. CS2 NEWS, oyuna gelen güncellemeyi X hesabı üzerinden duyurdu. Bu güncelleme ile birlikte oyun modlarınki hile hatası kaldırıldı.

Bu, Counter-Strike 2'nin 1.6 milyondan fazla oyuncuyla tüm zamanların en yüksek oyuncu rekorunu kırdığı gün gerçekleşti. Bu sayı, CS:GO'nun bugüne kadar ulaştığı toplam oyuncu sayısının 200.000 kişi kadar gerisinde.

YORUMLAR