Android Cihazlar Önemli Bir iPhone Özelliğine Kavuşuyor: Telefonunuzu Hemen Kontrol Edin!

Android kullanıcılarını sevindirecek haber geldi. iPhone'larda zaten olan bir özellik, artık Android cihazlarda da kullanılabilecek. İşte detaylar!

Android telefon kullanmayan kişilerin görünce şaşıracağı bir özellik artık Android cihazlara geldi. iPhone kullanıcıların zaten alışık olduğu, uygulama mağazasından birden fazla uygulamayı aynı anda indirme özelliği Android'e de geldi.

9to5Google'ın paylaştığı habere göre bu iyileştirme kullanıcıları mutlu edecek. Artık yeni bir uygulama eklemek için ilk uygulamanın tamamen yüklenmesini beklemeye gerek kalmayacak ve eş zamanlı olarak aynı anda iki uygulama indirilebilecek.

Android Kullanıcılarını Sevindiren Haber

Her ne kadar küçük bir yenilikmiş gibi görünse de aslında Android kullanıcıları için oldukça sevindirici bir haber. Özelliğin siz de çalışıp çalışmadığını görmek için iki uygulamayı aynı anda indirmeyi deneyebilirsiniz. 

Ayrıca yine iPhone'da olduğu gibi uygulamaların yüklenmesini uygulama mağazası yerine direkt telefon ekranından da takip etmek mümkün olacak. Şu an için aynı anda iki uygulama aynı anda yüklenebiliyor. İleride bu sayının artıp artmayacağı şu an biliniyor.

Android Telefonlarda Silinen Mesajlar Nasıl Geri Getirilir?
NASIL YAPILIR

Android Telefonlarda Silinen Mesajlar Nasıl Geri Getirilir?

Android telefonlarda silinen mesajlar birkaç yöntemle kurtarılabilir. Cihaz üzerinde bir dosya silindiği zaman Android tarafından silinen alan yazılmaya hazır şeklinde işaretleniyor.

İkiden fazla uygulama seçilip eklenmeye çalışıldığı zaman "bekleme" uyarı üçüncü uygulama için görünür oluyor. Android kullanıcıları için fazlasıyla kullanışlı olacak bu özellik, Android 14 güncellemesi alan Pixel telefon ve tabletlerde şu an aktif halde.

YORUMLAR