2014 ÖSYM Tercih Kılavuzu

2014 ÖSYM Tercih Kılavuzu

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 9,480
  • DOSYA BOYUTU 7.06 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici ÖSYM

Üniversite öğrenimine hazırlanan öğrencilerin heyecanla bekledikleri 2014 ÖSYM Tercih Kılavuzu sonunda çıktı.

Beklenen gün geldi ve binlerce öğrencinin hazırlanmış oldukları maratonun sonuçları açıklandı. Üniversite taban ve tavan puanları belirlendikten sonra LYS 2014 tercih dönemi de hem eğitim planına karar verecek öğrencileri, hem de onlara destek olan aileleri iyice heyecanlandırmaya başladı. Bir yandan gelecek hayalleri kuran, öte yandan okumak istedikleri üniversiteler hakkındaki detayları titizlikle inceleyen öğrenciler artık an itibariyle 2014 ÖSYM Tercih Kılavuzu’na ulaşabiliyorlar.

Üniversite’de okunayacak öğrenciler için oldukça önemli olan bu kılavuz sayesinde ÖSYM’nin paylaşmış olduğu resmi verilere dayanarak en tutarlı sonuçlara ulaşmak mümkün. Bir bakıma, bu sene sınava katılmış olan tüm öğrencilerin yol haritası olan 2014 ÖSYM Tercih Kılavuzu sayesinde puan sıralamalarında ve yüzdelik dilime göre tutarlı tercihler yapabilmeniz mümkün olacak. 2014/2015 eğitim yılında üniversite hayatına başlayacak olan öğrencileri adaylarına bol şans diliyoruz.

LYS sonuçlarına henüz ulaşamamış olanlar burayı tıklayarak sonuçlarına ulaşabilir. 2014 ÖSYM Tercih Kılavuzu için yukarıdaki yeşil butonu tıklayınız.