WhatsApp Durum Güncellemelerine Yeni Bir Instagram Özelliği Daha Geliyor!

WhatsApp her geçen ay durum güncellemelerine yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Yeni özellik ise Instagram kullanıcılarına oldukça tanıdık gelecek.

WhatsApp Durum Güncellemelerine Yeni Bir Instagram Özelliği Daha Geliyor!

WhatsApp her zaman olduğu gibi uygulamaya yeni özellikler getirmek için çalışmaya devam ediyor ve ortaya çıkan yeni özellik WhatsApp durumlarını giderek Instagram'a benzetecek cinsten.

WhatsApp'ın Android için beta sürümünde WhatsApp durumlara hızlı ifade tepkilerinin geleceği ortaya çıkmıştı. WhatsApp çoğu zaman beta sürümlerde denediği özellikleri nihai sürüme getirmeyebiliyor ancak bugün aynı özellik iOS beta sürümünde de keşfedildi.

Instagram'ın Hızlı Tepkileri Yakında WhatsApp'ta Olacak

Ekran görüntüsünde de görebileceğiniz üzere WhatsApp, kullanıcıların durum güncellemelerine hızlı bir şekilde tepki vermesini amaçlayan ve gelecekteki bir güncellemede yayınlanacak olan yeni tepki özelliğinin son testlerini gerçekleştiriyor.

WhatsApp Durum Güncellemelerine Yeni Bir Instagram Özelliği Daha Geliyor!

Bu geliştirme ile kullanıcılar durum güncellemelerini beğenerek tıpkı Instagram'da olduğu gibi tabiri caizse hızlı bir geri bildirimde bulunabilecekler. Ayrıca bu tepkiler kullanıcılarla olan görüşmelere düşmeyecek, yani sadece durumlarda görülebilecek.

Son olarak durum güncellemeleri için hızlı tepki özelliğinin uçtan uca şifreleme kapsamında olduğunu belirtelim. Bu sayede WhatsApp bile bu tepkilere erişemiyor ve görüntüleyemiyor.

Şimdilik bu yeni özelliğin ne zaman nihai kullanıma sunulacağı belli değil ancak iOS beta sürümlerinde de keşfedildiği üzere son testlerin yapıldığını söyleyebiliriz.

WhatsApp'a Yeni Özellik: Bu Kimdi? Dönemi Bitiyor!
MOBİL

WhatsApp'a Yeni Özellik: Bu Kimdi? Dönemi Bitiyor!

Mesajlaşma uygulamaları başlangıçta kişisel kullanımı hedeflemiş olsa da, kısa sürede işletmelerin gözdesi haline geldi. Günümüzde işletmelerin vazgeçilmezi olan WhatsApp'ta her geçen gün yeni bir özelliğe kavuşuyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR