UPlay'de Assassin's Creed 4 Black Flag Bedava!

Assassin's Creed IV: Black Flag kısa bir süreliğine bütün oyunculara ücretsiz, hemen indirin!

Ubisoft, geçtiğimiz hafta Assassin's Creed serisinin en başarılı oyunlarından olan Assassin's Creed 4 Black Flag'i bütün oyunculara ücretsiz dağıtacağını duyurmuştu. Firma sözünde durdu ve kısa bir süre devam edecek bedava oyun kampanyasında Assassin's Creed IV: Black Flag'i ücretsiz indirmeye açtı.

18 Aralık tarihine kadar devam edecek kampanyada Assassin's Creed IV: Black Flag'i UPlay oyun kütüphanenize eklediğinizde oyuna kalıcı olarak sahip olacaksınız; yani kampanya bitiminde oyunu satın almanıza gerek yok. Assassin's Creed IV: Black Flag'ı ücretsiz indirmek için öncelikle bu sayfayı ziyaret edin. Sonrasında "Register for PC" tuşuna tıklayın, bu adımın ardından UPlay hesap bilgileriniz ile giriş yapmanız gerekecek. Eğer UPlay hesabına sahip değilseniz, aynı sayfa üzerinden kendinize yeni bir UPlay hesabı yaratabilmeniz mümkün. Oyunu kütüphanenize ekledikten sonra bilgisayarınıza indirebilmek için UPlay masaüstü yazılımına ihtiyaç duyuyorsunuz:

Assassin's Creed 4 Black Flag, bence Assassin's Creed serisinin en iyi oyunuydu. Assassin's Creed 2'yi oynarken büyük zevk almıştım ve oyunun hikayesi de hoşuma gitmişti; fakat Assassin's Creed 4 Black Flag oynanış anlamında seriye çağ atlatmıştı. Oyuna eklenen deniz savaşları ve korsan geminizle açık denizleri ve adaları keşfederek deniz savaşlarına katılabilme imkanı çok güzel yeniliklerdi. Eğer bu oyunu halen oynamadıysanız kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. 2013 yılında yayınlanan oyun, günümüz için görsel açıdan tatmin edici bir kaliteye sahip.

Assassin's Creed 4 Black Flag İçin Uygulama Yayınlandı
OYUN

Assassin's Creed 4 Black Flag İçin Uygulama Yayınlandı

Assassin' Creed 4 Black Flag için sadece ön sipariş verenlerin indirebilecekleri "The Watch" adlı uygulama yayınlandı. Bu uygulama sayesinde A.

Assassin's Creed 4 Black Flag Sistem Gereksinimleri Açıklandı
OYUN

Assassin's Creed 4 Black Flag Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu Black Flag’in sistem gereksinimleri belli oldu. Yapımcılığını Ubisoft’un üstlendiği Assassin’s Creed 4 için gerekli olan donanım Uplay üzerinden açıklandı.

Plants vs. Zombies Origin'de Bedava!
OYUN

Plants vs. Zombies Origin'de Bedava!

Zaman zaman On the House adlı bedava oyun dağıttığı kampanya ile gündeme gelen Electronic Arts, Origin üzerindeki yeni On the House kampanyasında Plants vs.

YORUMLAR