Overwatch Ücretsiz Oluyor, Hemen İndirin!

Overwatch, eski kitlesini yakabilmek adına ücretsiz oluyor.

Yaklaşık iki yıl önce Blizzard tarafından duyurulan ve uzun süre boyunca popülerliğini yitirmeyen Overwatch, eski oyuncu kitlesini geri kazanabilmek için 26 Temmuz - 30 Temmuz tarihleri arasında oyuncularla ücretsiz olarak buluşacak. Bu tarih aralığında oyunu oynamak isteyen herkes ücretsiz olarak Overwatch'u indirerek deneyimleme şansına sahip olacak.

Önümüzdeki Perşembe gününden itibaren tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak Overwatch'da oyun karakterlerinin tam listesine erişim sahibi olabileceksiniz. Ayrıca eğer oyun çok hoşunuza gider ve 30 Temmuz'dan sonra satın alırsanız, kaldığınız tecrübeden oyuna devam edebileceğinizi belirtmek gerekiyor.

Yalnızca bilgisayar için sunulan ücretsiz Overwatch'da herhangi bir şey satın almadan oynamaya başlanılabilecek. Blizzard'ın yaptığı duyuruya göre oyunun en yeni karakteri olan Wrecking Ball da dahil olmak üzere ücretsiz hafta sonu etkinliği boyunca 18 harita ve 28 kahramanın tamamını oynayabileceksiniz. Ayrıca tüm oyun modlarından da yararlanabileceksiniz.

Eğer sistem özellikleriniz Overwatch için yeterli oluyor ve henüz bu oyunu oynamadıysanız, 26 Temmuz'da indirip dört gün boyunca oynamanızı tavsiye ederim. Amerika, Asya ve Avrupa için ücretsiz olacak Overwatch'u oynamak için önceden açılmış bir Blizzard hesabınızın olması gerektiğini unutmayın.

Overwatch Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci (CPU): Intel Core i3 veya AMD Phenom X3 8650
  • RAM: 4 GB
  • İşletim Sistemi: Windows Vista/7/ 8/10 64-bit
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850 veya Intel HD Graphics 4400
  • Boş Alan: 30 GB

Overwatch’dan Meme Kanseri Araştırma Vakfı'na Rekor Bağış
OYUN

Overwatch’dan Meme Kanseri Araştırma Vakfı'na Rekor Bağış

Blizzard, “Overwatch” isimli oyununda geçtiğimiz Mayıs ayında, “Meme Kanseri Araştırma Vakfı (BCRF)”na yardım toplamak amacıyla özel bir etkinlik oluşturmuştu.

İşte Overwatch’un Yeni Şampiyonu
OYUN

İşte Overwatch’un Yeni Şampiyonu

Overwatch, çevrimiçi çok oyunculu oyunlar arasında iyi bir yere sahip. Geniş bir şampiyon havuzusuna sahip olan oyun durmak nedir bilmiyor ve yeni şampiyonlar çıkarmaya devam ediyor.

İşte En Popüler 20 PC Oyunu
OYUN

İşte En Popüler 20 PC Oyunu

Oyun dünyasını kasıp kavuran oyunların sürekli değiştiğini ve oyuncu kitlesinin de sürekli farklı yapımlara yöneldiğini biliyoruz.

YORUMLAR