Outlast ve Outlast: Whistleblower Ücretsiz Oldu

En beğenilen korku oyunlarından Outlast, Humble Bundle üzerinde ücretsiz oldu.

Outlast ve Outlast: Whistleblower ücretsiz

Korku oyunu sevenlerin favorileri arasında yer alan Outlast ve ek paketi Outlast: Whistleblower, Humble Bundle Store üzerinde ücretsiz oldu.

Red Barrels tarafından geliştirilen ve 2013 yılında PC platformu için piyasaya sunulan Outlast, beklenmedik bir çıkış yaparak bütün listelerde bir numaraya oturmuş ve korku türünün parmakla gösterilen yapımları arasına girmeyi başarmıştı. Ortaya koyduğu başarılı atmosfer, takip edilme isteği uyandıran hikayesi ve farklı oynanışıyla dikkat çeken yapım, çok yüksek inceleme puanları da almayı başarmıştı.

Garip olayların yaşandığı rapor edilen Mount Massive Asylum akıl hastanesine giden Miles Upshur isimli bir gazeteciyi yönettiğimiz Outlast'ta, başımıza gelmedik kalmıyordu. Mutasyona uğramış hastalardan, olmadık olmadık deneylere maruz kalmış insanlara kadar akla hayale sığmayacak durumlarla karşılaşan Miles Upshur'un şaşkınlığına ortak olduğumuz oyunda, doğa üstü durumlara da karışıyorduk.

Oynayan herkesi iliklerine kadar korkutmayı başarmış Outlast'ın devam oyunu Outlast 2'nin çokça oynandığı şu günlerde Humble Bundle'dan hiç beklenmedik bir haber geldi ve oyunun eklenti paketiyle birlikte ücretsiz olarak Steam hesaplarına eklenebileceği duyuruldu. Yeni yardım kampanyasına dikkat çekmek için başlatılan ücretsiz oyun etkinliği kapsamında, Outlast ve Outlast: Whistleblower'ı ücretsiz olarak almak içinse Humble Bundle Outlast Deluxe Edition sayfasını ziyaret etmeniz ve kullanıcı adınızla giriş yaptıktan sonra "Add to Cart" butonuna tıklamanız yeterli. 

Outlast 2 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu!
OYUN

Outlast 2 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu!

2017'de çıkacak korku oyunları arasında belki de en heyecanla beklenen oyun olan Outlast 2 geçtiğimiz günlerde PlayStation 4'te demo sürümüyle karşımıza çıkmıştı.

 
Outlast 2 Torrente Düştü
OYUN

Outlast 2 Torrente Düştü

Sadece birkaç gün önce çıkış yapan Outlast 2, bu senenin en heyecanla beklenen korku oyunları arasındaydı.

 
Outlast Korku Oyununun 11 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı
OYUN

Outlast Korku Oyununun 11 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

Outlast Korku Oyununun 11 dakikalık oynanış videosu yayınlandı. Outlast cidden korkutuc bir oyun olmuş. Blair cadısı ile hayatımıza giren korku öğesini katlayan kamera ile etrafımıza bakmak cidden tekrar işe yaramışa benziyor.

YORUMLAR