LG Optimus G Pro Satış Rakamları 1 Milyon'a Ulaştı

LG'nin Android işletim sistemine sahip amiral gemisi Optimus G Pro, yaklaşık dört ay önce ana vatanı Güney Kore'de satışa sunuldu. Her ne kadar Güney Koreli şirket cihazın diğer Asya ülkelerindeki satışı konusunda geç kalmış ve Mayıs ayının ortalarına kad

LG Optimus G Pro Satış Rakamları 1 Milyon'a Ulaştı

LG'nin Android işletim sistemine sahip amiral gemisi Optimus G Pro, yaklaşık dört ay önce ana vatanı Güney Kore'de satışa sunuldu. Her ne kadar Güney Koreli şirket cihazın diğer Asya ülkelerindeki satışı konusunda geç kalmış ve Mayıs ayının ortalarına kadar beklemiş olsa da amiral gemisi Optimus G Pro yine de tüm zamanların en çok satan telefonları arasında yerini almayı başardı.

Bugün LG tarafından amiral gemisi Optimus G Pro ile ilgili yapılan duyuruya göre, mobil cihaz kendi anavatanı üzerinde 1 milyon satış rakamını geride bırakmayı başardı ve bu zamana kadar günlük ortalama 8 bin adet LG Optimus G Pro satışı gerçekleştirildi.

Ayrıca yapılan resmi basın açıklamasına göre LG'nin kendi anavatanında bu kadar kısa sürede yakalamış olduğu 1 milyon satış rakamı, LG Optimus G Pro'ya Güney Kore'de en kısa sürede en çok satılan telefon ünvanını da kazandırmış oldu. 

Cihazı satın alan 1 milyon kullanıcının birçoğu eminim ki Optimus G Pro'nun; Full HD IPS ekran, LTE bağlantısı, cihaza özel yazılımlar ve benzer diğer etkileyici özelliklerine hayran olmuşlardır.

LG Optimus G Pro Özellikleri

YORUMLAR