Instagram'a Alışılmışın Dışında Bir Özellik Geliyor: Geçmişe Dönük Paylaşım Yapılabilecek!

Instagram'a daha önce hiçbir uygulamada denk gelmediğimiz ve görmediğimiz alışılmışın dışında bir özellik geliyor. İşte detaylar!

Son dönemlerde neredeyse tüm sosyal medya platformları yeni özelliklerini büyük bir hız ile kullanıcılarına tanıyor. En son TikTok'un Instagram'a fotoğraf paylaşımı konusunda rekabet edebileceği bir fotoğraf paylaşma uygulaması üzerine çalıştığını duyurmuştuk.

Şimdi de Instagram'a yeni bir özellik geleceği konuşulmaya başlandı ancak bu özellik alıştığımız yeniliklerden biraz daha farklı. Alessandro Paluzzi'nin X'te paylaştığı bir gönderideki görsel, yeni özellikle ilgili bazı detayları göz önüne seriyor.

Geçmişe Dönük Paylaşımlar Yapılacak

Pazuzzi'nin paylaştığı gönderi birçok kullanıcının kafasını karıştırsa da birtakım şeyler anlaşılır duruyor. Temelde gönderileri ileri tarihli paylaşma ve planlama gibi bir özelliğin tam tersinin de artık mevcut olacağı düşünülüyor.

Yani özellikle profil düzeni ve görünümü konusunda hassas olan kullanıcılar herhangi bir gönderiyi geçmiş tarihli olarak paylaşarak profillerini daha rahat ve istedikleri gibi düzenleyebilecekler. Tabii bu geçmiş tarihli paylaşımların yeni gönderi gibi ana sayfa akışına düşüp düşmeyeceği konusunda herhangi bir netlik yok.

Instagram'da Ortak Paylaşım Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Instagram'da Ortak Paylaşım Nasıl Yapılır?

Instagram’da artık kendi sayfanızda içerik yayınlarken başka hesaplarla da iş birliği yaparak daha geniş kitlelere hitap edebilirsiniz. Bunun için Instagram’ın collab özelliğinden yararlanmanız gerekiyor.

Instagram tarafından henüz özelliğe dair net bir detay veya doğrulama gelmedi. Ancak Alessandro Paluzzi'nin genel olarak önceden duyurduğu özelliklerin de belli bir süre sonra geldiğini biliyoruz.

YORUMLAR