CS:GO Steam'de Ücretsiz Oldu!

Valve’ın fenomen FPS oyunu Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) Steam’de ücretsiz oldu! 

CSGO Steam'de Ücretsiz Oldu!

Valve’ın fenomen FPS oyunu Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) Steam’de ücretsiz oldu! 

Dünyanın en büyük oyun platformlarından Steam, kullanıcıların artık hiçbir ücret ödemeden CS:GO’yu indirip oynayabileceklerini ve mevcut tüm oyuncuların otomatik olarak Prime Statüsü’ne yükseltileceğini duyurdu. Oyunu yeni indirenler ise 77,50 TL karşılığında bu statüye geçebilecekler.

Ek olarak, Prime Statüsü'ne geçenler sınırlı bir süre için ücretsiz bir silah skinine hak kazanıyor: Souvenir MP5-SD | Lab Rat. Bunu elde etmek isteyen oyuncuların, “Danger Zone” adındaki yeni Battle Royale modunda 250 XP kazanması gerekiyor.

csgo ücretsiz steam

Steam'in en çok oynanan üç oyunu arasında yer alan CS:GO, Fortnite ve PUBG gibi yapımların yakaladığı olağanüstü başarının ardından oyuna “Danger Zone” adını verdiği yeni bir Battle Royale modu eklemişti. Taktik oyunu üzerine kurulu, temposu oldukça yüksek olan yeni mod, alandaki oyuncu sayısıyla diğer Battle Royale oyunlarından ayrılıyor. 

Danger Zone, 100 oyuncuyu desteklemek yerine, tek başına ya da iki veya da üç kişilik bir takım olarak oynanan 18 oyuncu ile sınırlı tutuluyor. Dolayısıyla Danger Zone müsabakaları, diğer Battle Royale oyunlarından çok daha kısa olacak. Hatta tahminler, yaklaşık 10 dakika süreceği yönünde. Yeni oyun modu, oyuncuların CS:GO’ya girdiklerinde otomatik olarak yüklenecek. 

Eğer CS:GO kütüphanenizdeki oyunlar arasında yoksa, şu an Steam’e girip ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. CS:GO’yu ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirmek için yapmanız gereken tek şey ise oyunun mağaza sayfasına giderek indirme butonuna tıklamak. Ayrıca oyunu bir kere indirdiğinizde ömür boyu ücretsiz olarak oynayabileceğinize de belirtelim. 

Yılın En İyi Oyunları Belli Oldu! İşte 2018'in En İyileri
OYUN

Yılın En İyi Oyunları Belli Oldu! İşte 2018'in En İyileri

Yılın en iyi oyunları, The Game Awards 2018 sahnesinde belli oldu. Sektörün en büyük ödül törenine, birçok oyun stüdyou katılırken, yılın oyunu ödülünü God of War kazandı.

Valve'dan CS:GO Oyuncularını Kızdıran Değişiklik
OYUN

Valve'dan CS:GO Oyuncularını Kızdıran Değişiklik

Ünlü oyun şirketi Valve, önceki hafta yaptığı Counter-Strike: Global Offensive güncellemesiyle oyun içi ticareti kökten değiştirecek bir karar imza attı.

Bugüne Kadar Steam'de Kaç Para Harcadığınızı Görün
OYUN

Bugüne Kadar Steam'de Kaç Para Harcadığınızı Görün

Dünyanın en büyük dijital oyun mağazası Steam için yeni bir özellik daha eklendi. Valve yeni özellikle birlikte, bugüne kadar Steam’de ne kadar para harcadığınızı bulabileceğinizi söyledi.

YORUMLAR