Yeni Korku Oyunu Content Warning, Steam'de Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu!

Yeni bir korku oyunu olan Content Warning, lansmanından hemen sonra, sınırlı süreliğine Steam'de ücretsiz yayınlandı. İşte detaylar!

Oyuncular tarafından büyük beğeni toplayan Totally Accurate Battle Simulator oyununun yaratıcılarının imzasını taşıyan yeni bir korku oyunu Steam'e geldi. Content Warning adındaki yeni korku oyunu, lansman gününce ücretsiz bir şekilde Steam'da yayınlandı.

Content Warning İlk 24 Saatinde Ücretsiz Dağıtılıyor!

Şu an için Steam'de 4.49 dolar fiyat etiketi olduğu görülen ancak sınırlı sayıda %100'lük bir indirimle ücretsiz olan Content Warning, lansmanı gerçekleştirildikten hemen sonra Steam'de indirime girdi.

Yeni bir oyun olmasıyla oyuncuların dikkatini çekmek için yapılan bu indirim sadece sınırlı bir süre için geçerli. Oyunu ücretsiz indirebilmek için son gün 2 Nisan saat 19:00. Yani bu fırsattan yararlanabilmek için 12 saatten az bir süreniz kaldı.

Ücretsiz Epic Games Oyunları Açıklandı: Hemen Kütüphanenize Ekleyin!
OYUN

Ücretsiz Epic Games Oyunları Açıklandı: Hemen Kütüphanenize Ekleyin!

Epic Games, düzenli olarak ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Yeni ücretsiz Epic Games oyunları da belli oldu. Epic Games'in belirli aralıklarla bedava olarak dağıttığı oyunlar, oyuncuların uzun süre boyunca keyifli vakit geçirmesine imkân tanıyor.

Oyunu ücretsiz alabilmek için:

  • Steam'e giriş yapın
  • Oyun sayfasına gelin
  • "Hesaba Ekle" tuşuna basın

Content Warning Oyunu Fragman

YORUMLAR