World of Warcraft Addon Rehberi

Add-On Nedir? Add-On, oynadığımız oyunun arayüzünü, ses ve görselleri gibi öğelerini değiştirmemize olanak tanıyan modifikasyon araçlarına verilen genel isimdir. World of Warcraft, bu araçlara legal olarak izin veren milyonlarca kullanıcıya sahip bir oyun

World of Warcraft Addon Rehberi

Add-On Nedir?

Add-On, oynadığımız oyunun arayüzünü, ses ve görselleri gibi öğelerini değiştirmemize olanak tanıyan modifikasyon araçlarına verilen genel isimdir. World of Warcraft, bu araçlara legal olarak izin veren milyonlarca kullanıcıya sahip bir oyun. Bu yazımızda World of Warcraft add-onlarını belli başlıklar altında toplayıp tanıtmaya çalışacağız.

Action Bar Add-Onları:

Action Bar Add-onları, combat sırasında kullandığımız tuşların boyut, dizilim, saydamlık gibi özelliklerini değiştirmemize yarayan araçlardır:

Bartender 4 bu uygulamalara güzel bir örnek.

İstatiksel Add-onlar:

Eğer birlikte oynadığınız oyuncularla verdiğiniz hasar, iyileştirme ya da aldığınız hasar gibi değerleri karşılaştırmak isterseniz İstatiksel Add-onlar
ilacınız olacak.

İsteğe bağlı olarak gizleyip görüntüleyebileceğiniz skada gayet kullanışlı.

Çanta ve Banka Düzenleme Add-Onları:

Eğer çantanızdaki ve bankanızdaki karmaşıklıktan şikayetçiyseniz bu karmaşıklığı düzenlemek bahsettiğimiz add-onlarla gayet mümkün.

Bagnon, çantalarımızı bir pencere içinde birleştirebilmekte.

Raid ve Dungeon Add-Onları:

Bu add-onlar bulunduğumuz dungeon için gerekli datayı bize sunan, yeri geldiğinde ekranınızda bölüm sonu canavarı savaşları için uyarı mesajları bile verebilen add-onlardır.

Deadly Boss Mods PvP için de gayet kullanışlı

Ses Modifikasyon Add-Onları:

Ironforge hanına girdiğinizde dwarf birası yanında Cengiz Kurtoğlu dinlemek isterseniz doğru adrestesiniz.

Epic Music Player hizmetinizde

Editörün Seçimi:

Vanas KoS, size ters yapan talihsiz arkadaşların çetelesini tutan kara kaplı defteriniz olacak. Aynı arkadaşlarla ilgili özel notlar alıp, mevzuyu gündemde tutun. Karşılaştığınızda ise “aaabi bu fasülye sana çok yüklenmişti geçen sefer” diye fısıldayan sağ kolunuz olacak.

YORUMLAR