Tamindir'den Goodgame Empire Oyuncularına 125 000 Yakut Hediye

Goodgame Empire oyuncuları oyun içerisinde satın alabildikleri yakutları Tamindir kampanyasına katılarak kazanma şansına sahipler. Detaylar için tıklayın!

Tamindir'den Goodgame Empire Oyuncularına 125 000 Yakut Hediye

Tamindir 2013’e yılbaşı kampanyası ile giriş yapmıştı ve henüz biten kampanyamızın ardından yeni bir kampanya ile ziyaretçilerimize sürprizler yapmaya devam ediyoruz. Bu sefer şanslı olanlar Goodgame Empire oyuncuları ve Tamindir’den toplam 125 000 oyun içinde kullanılabilecek yakut kazanma şansına nasıl sahip olabileceğinizi merak ediyorsanız okumaya devam edin.

Goodgame Empire web tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz ve diğer oyuncular ile kıran kırana mücadeleler yaşayabileceğiniz heyecanlı bir strateji oyunu. Ücretsiz olan oyunda kendinizi oyun içinde kullanılan yakutlardan satın alarak da geliştirme şansına sahipsiniz. Ancak kampanyamız sayesinde bu yakutlara ücretsiz olarak erişmek sizin elinizde. Oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek için Goodgame Empire sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kampanyaya katılmak için tek yapmanız gereken, aşağıda yer alan görseli kullanarak gideceğiniz Tamindir Facebook sayfasını beğenmek ve 10 gün boyunca gerçekleştireceğimiz paylaşımları takip ederek Goodgame Empire’a dair attığımız kampanya paylaşımlarında sizden beklenenleri gerçekleştirmek. Toplamda 50 oyuncuya 2500 yakutluk 50 adet kullanılabilir kupon dağıtılacaktır.

Her gün farklı bir paylaşım yapılacağı için tetikte kalmanızı tavsiye ediyoruz!

• Kampanyamız 04.01.2012 tarihinde başlayacak ve 14.01.2012 tarihinde sona erecektir. Kampanya bitiminde katılımcılar Facebook üzerinden etiketlenerek bilgilendirileceklerdir.

• Goodgame Empire kampanyası kuponlarının son kullanma tarihi 31.01.2012 olacaktır.

• Kampanyaya Tamindir çalışanları ve birinci dereceden yakınları katılım gösteremezler, katılsalar da ödül alamazlar.

• Kazananlar koşulları yerine getirenler arasında bilgisayar ortamında rastgele belirlenecektir.

YORUMLAR