Suya Dayanıklı Hoparlör Modelleri ve Fiyatları - 2024

Plajda, havuzda ve jakuzide rahat kullanılabilecek hoparlör modellerini sizler için derledik. İşte suya dayanıklı hoparlör modelleri ve fiyatları!

Suya dayanıklı hoparlör, her ortamda müzik keyfi yapılmasına imkân sunar. Su geçirmez hoparlörler yağmurda yürürken ya da havuzda yüzerken çok rahat kullanılabilir. Suya tamamen dayanıklı olan hoparlörler, ses kalitesi açısından da kullanıcılarından tam not alıyor.

En İyi Suya Dayanıklı Hoparlör Modelleri

  • Huawei Sound Joy
  • JBL Flip 6
  • UE Wonderboom 3
  • JBL Boombox 2
  • Tribit Stormbox Micro 2
  • JBL Xtreme 3
  • Anker Soundcore Motion BOOM Plus
  • Niceboy Raze 3 Titan
  • LG XBOOM XL7S
  • Philips TAS2505B/00

Keyifli Müzik Dinleme Deneyimi İçin: En İyi Bluetooth Hoparlör Modelleri
TEKNOLOJİ

Keyifli Müzik Dinleme Deneyimi İçin: En İyi Bluetooth Hoparlör Modelleri

Keyifli bir şekilde müzik dinlemenin farklı yolları vardır. Günümüzde teknolojinin de ilerlemesi ile birlikte bluetooth hoparlörlerin kullanımı ve popülerliği artıyor.

Suya karşı dayanıklılık sunan en iyi taşınabilir hoparlörler listesinde yer alan cihazların detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Huawei Sound Joy Özellikleri ve Fiyatı

IP67 sertifikasını destekleyen Huawei Sound Joy suya ve toza karşı dayanıklılığa sahip. 26 saate kadar pil ömrü sunan Cihazda 8.800 mAh batarya kapasitesi bulunuyor. 40W hızlı şarj teknolojisinin yer aldığı hoparlörde 10 dakikalık dolum ile 1 saate kadar çalma süresi elde edilebiliyor.

Üst düzey ses performansı sunan cihaz yaklaşık 680 gram ağırlığında. Kolayca bağlantı imkânı sunan hoparlörde "Dokun ve Başlat" özelliği de mevcut. Bu özellik, hoparlörü kullanma sürecini oldukça kolaylaştırıyor.

Huawei Sound Joy fiyatı: 6.199 TL

Huawei Sound Joy İncelemesi
TEKNOLOJİ

Huawei Sound Joy İncelemesi

Üstün ses performansı arayan kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen Huawei Sound Joy, sunduğu teknik ayrıntılarla deneyimi üst noktaya taşımayı başarıyor.

JBL Flip 6 Özellikleri ve Fiyatı

Dayanıklı ve kolay taşınabilir JBL Flip 6, yüksek ses kalitesine sahiptir. Pil ömrü 12 saat olan hoparlörüm su ve toza dayanıklılığı, IP67 derecesiyle tescillenmiştir.

Hoparlör, stereo ses teknolojisiyle tasarlanmıştır. Bu teknoloji, sesin net çıkmasını sağlamıştır. Kablosuz şekilde tasarlandığı için birçok alanda kullanılabilir.

JBL Flip 6'nın fiyatı: 3 bin 700 TL civarında.

UE Wonderboom 3 Özellikleri ve Fiyatı

Taşınabilir tasarımıyla kullanıcılarına büyük rahatlık sunan UE Wonderboom 3, Outdoor Boost özelliğinden oluşuyor. Sesi dengeli şekilde dışarıya aktaran bu hoparlörün pil ömrü 14 saattir.

Aynı zamanda UE Wonderboom 3, stereo ses içinde eşleştirilebiliyor. Suya dayanıklılığını ifade eden IP67 derecesine sahiptir. Boyutuna göre ses kalitesi mükemmeldir.

Suya dayanıklı hoparlör modelleri listemizdeki UE Wonderboom 3'ün fiyatı: 4 bin 900 TL civarında.

JBL Boombox 2 Özellikleri ve Fiyatı

Kolay taşınabilen ve IP7 suya dayanıklılık sertifikası olan bir hoparlör olarak JBL Boombox 2 listemizde yer alıyor. JBL Boombox 2’nin pil ömrü, 24 saattir. Bu hoparlör, distorsiyonsuz tasarlanmıştır.

Bundan dolayı da asla kulak zarına zarar vermiyor. Distorsiyonsuz olmasına rağmen yüksek ses aktarabiliyor. Mobil cihazlarla uyumlu olan JBL Boombox 2, parti modu ve DJ efektleriyle de dikkat çekiyor.

Kablosuz bağlantı seçeneklerine sahip olan JBL Boombox 2’nin fiyatı: 16 bin 850 TL civarında.

Tribit Stormbox Micro 2 Özellikleri ve Fiyatı

Boyutuna kıyasla mükemmel ses kalitesine sahip bir hoparlör olarak Tribit Stormbox Micro 2 karşımıza çıkıyor. Güçlü ve net şekilde sesi dışarıya aktaran hoparlör, 315 gram ağırlığındadır.

IP67 su ve toz geçirmezlik derecesi sayesinde hoparlör; plaj, havuz vb. birçok yerde rahat kullanılabilir. Tribit Stormbox Micro 2’nin pil ömrü 12 saattir.

Tribit Stormbox Micro 2'nin fiyatı: 3 bin 500 TL civarında.

JBL Xtreme 3 Özellikleri ve Fiyatı

En iyi su geçirmez hoparlör modellerimizin son sırasında JBL Xtreme 3 yer alıyor. JBL Xtreme 3, etkileyici detaylardan oluşuyor. Bu da hoparlöre şık bir görünüm kazandırıyor. IP67 toz ve su geçirmezlik sertifikasına sahip olan cihaz, kaliteli malzemelerle tasarlanmıştır.

JBL Xtreme 3 hem dış hem de iç mekanlarda kullanılabiliyor. JBL Original Pro Sound teknolojisiyle geliştirilen hoparlör, yüksek performans sunuyor. 1.97 kg olduğu için her yere kolayca taşınabilir.

Kullanıcılarının yüksek kalitede müzik dinlemesini sağlayan JBL Xtreme 3'ün fiyatı: 12 bin 100 TL civarında.

Anker Soundcore Motion BOOM Plus Özellikleri ve Fiyatı

IP667 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklılık sağlayan Anker Soundcore Motion BOOM Plus'ta 13 bin 400 mAh batarya kapasitesi bulunuyor. 20 saate kadar çalma süresi sunuyor.

İki adet 30W woofer ve iki adet 10W tweeter içeren hoparlörde PartyCast 2.0 desteği mevcut. Soundcore uygulaması üzerinden EQ modları arasında geçiş yapma imkânı da bulunuyor.

Anker Soundcore Motion BOOM Plus'ın fiyatı: 8.999 TL

Niceboy Raze 3 Titan Özellikleri ve Fiyatı

IP67 sertifikası ile dikkat çeken Niceboy Raze 3 Titan suya ve toza karşı dayanıklılığa sahip. 50W gücündeki hoparlör 15 saate kadar pil ömrü sunuyor. Cihaz ayrıca bir powerbank olarak da kullanılabiliyor. 65 Hz – 20 kHz frekans aralığındaki hoparlör 980 gram ağırlığında.

Çok şık bir görünüme sahip olan Niceboy Raze 3 Titan'ın fiyatı: 2 bin TL civarında.

LG XBOOM XL7S Özellikleri ve Fiyatı

Özellikleri ile dikkat çeken LG XBOOM XL7S IPX4 sertifikası sayesinde suya karşı dayanıklılığa sahip. 20 saate kadar pil ömrü sunan hoparlör Dinamik Piksel Işıklandırma teknolojisini destekliyor. Cihazın LED ekranında metin, desen ve görsel ekolayzer görüntülenebiliyor.

LG XBOOM XL7S'nin fiyatı: 19.999 TL

Philips TAS2505B/00 Özellikleri ve Fiyatı

IPX7 sertifikasına sahip olan Philips TAS2505B/00 suya karşı dayanıklılığa sahip. 10 saate kadar pil ömrü sunan cihazın frekans tepkisi 120 Hz - 18 kHz seviyesinde. LED ışık desteğinin yer aldığı hoparlörün tam kapsamlı sürücü çapı ise 44 mm.

Philips TAS2505B/00 hoparlörün fiyatı: 1.017 TL civarında

Bu rehberde en iyi suya dayanıklı hoparlör modelleri listesi hazırladık. Peki, sizce en başarılı hoparlör hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR