Sinirden Telefonu Kırdıracak Android Oyunları

Sinir edici oyunlar, oyuncuların üzerinde çok büyük bir gerilim etkisi bırakabilir. Eğer siz de bu oyunculardan biri olduğunuzu düşünüyorsanız, sinirden telefonu kırdıracak Android oyunlarına bir göz atabilirsiniz.

İnsanların oyun oynamasındaki amaçlar genellikle zaman öldürmek, sıkıntıları gidermek, yoğun tempolu bir günün yarattığı stresi üzerlerinden atmak ve benzeri olumlu şeylerdir ancak bu insanlar, ister istemez kendilerini sinir küpüne çeviren oyunlarla karşılaşabiliyor ve işin kötü tarafı, bu oyunlar ile bir kez karşılaşıldı mı bir daha başından kalkılamıyor.

Sinir edici oyunlar, oyuncuların üzerinde çok büyük bir gerilim etkisi bırakabilir ancak oyunculardan bazıları, sinir bozucu oyunları oynamayı bir spor haline getirmiş durumda. Engelleri aşmak, bölümü tamamlamak ve bunun için gerekirse saatlerini harcamak onlar için hiçbir sorun teşkil etmiyor. Eğer siz de bu oyunculardan biri olduğunuzu düşünüyorsanız, sinirden telefonu kırdıracak Android oyunlarına bir göz atabilirsiniz.

Burger the Game

Burger the Game, minimal bir arayüze sahiptir. Oyunun amacı, en büyük hamburgeri yapmaya çalışmaktır. Oyun çok mu basit göründü? O kadar rahat görünmemenizde fayda var zira bu oyun sizi sinir küpüne çevirmeye hayli hayli yetecektir. Burger the Game’nin bir aşçılık oyunundan ziyade bir denge oyunu olduğunu aklınızdan çıkarmamanızı tavsiye ederiz.

Timberman

Bir oduncuyu kontrol ettiğimiz Timberman’de amaç ağaçları kesmek ve bu işlemi yaparken ağacın dallarının altında kalmamaya çalışmaktır. Timberman’in oynanışı gibi görünse de yüksek puanlara ulaşmak size çok zor gelecektir. Bir anlık dalgınlığınıza gelerek ağacın dallarına çarpabilir ve oyunun sona ermesine yol açabilirsiniz. Çeşitli karakterlerin yer aldığı Timberman’de karakteri değişince mekan da değişir. Mekanın değişmesinin, oyuncuların sıkılmaması açısından iyi bir detay olduğunu söyleyebiliriz.

2 CARS

2 CARS’da İsminden de anlaşılacağı üzere iki arabayı aynı anda kontrol ediyoruz. Dört şeritli yolun iki şeridi kırmızı arabamıza diğer 2 şeridi ise mavi arabamıza ait. Oyundaki amacımız, karşımıza çıkan yuvarlak şeklindeki geometrik cisimleri toplayarak en fazla puana sahip olmaya çalışmaktır.

Oyunda kare şeklindeki geometrik cisimler de bulunuyor. Tahmin edebileceğiniz üzere kare şeklindeki geometrik cisimlere çarpınca oyun sona eriyor. Aynı anda iki aracı kontrol ederken sadece yuvarlak şeklindeki geometrik cisimleri toplamanın oldukça zor olduğunu söyleyebiliriz. Bu sebepten ötürü 2 CARS’ı oynarken oldukça sinirleneceksiniz.

Paint Hit

Paint Hit, bize bir zamanların popüler sinir edici oyunu Aa’yı anımsatıyor. Siz de hatırladınız mı? Aa’da ortada bir daire dönüyordu ve biz de sayıları daireye yerleştirmeye çalışıyorduk. Sayının üzerine tekrar sayı attığımızda ise oyun sona eriyordu.

Paint Hit’te ise dönen silindir şeklindeki bir platform üzerine boya toplarını atmaya çalışıyoruz. Boyalı kısımlara boya topu attığımızda ise oyun sona eriyor. Zorluk seviyesi gittikçe artan Paint Hit, saç baş yolduracak derecede sinir edici olabiliyor.

YORUMLAR