PUBG Mobile Yeni Sezon Ne Zaman Gelecek?

PUBG Mobile’a yeni sezon ne zaman gelecek diye bekleyenlerden misiniz? Bu yazımıza göz atın ve PUBG Mobile A5 Royale Pass çıkış tarihini öğrenin.

pubg-mobile-yeni-sezon-a5

PUBG Mobile ülkemizde en çok oynanan ve sevilen yapımlardan bir tanesi. Oyuncular PUBG Mobile yeni sezon ne zaman gelecek diye merak ediyorlar. Merak etmeyin, bu yazımızda PUBG Mobile yeni RP ne zaman gelecek öğreneceksiniz.

İlk kez 2018 yılında çıkış yapan PUBG Mobile o günden bu güne kadar global bir fenomen haline geldi. Ücretsiz olarak oynanabilen PUBG Mobile yayıncıları Tencent Games ve Krafton’a yıllar içerisinde epey para kazandırdı. Ülkemizde de çok sıkı bir kitlesi olan PUBG Mobile’ın şu zamana kadar onlarca farklı Royal Pass’i çıktı.

PUBG Mobile UC Nedir, Nasıl Alınır?
NASIL YAPILIR

PUBG Mobile UC Nedir, Nasıl Alınır?

2018 yılında çıktığı zaman ortalığı kasıp kavuran PUBG Mobile, günümüzde en çok oynanan Battle Royale oyunlarından biri.

Bilindiği üzere artık Royal Pass’ler (RP) A1, A2 şeklinde anılıyorlar. PUBG Mobile A4 Royale Pass 14 Kasım 2023’te çıkmıştı. Her ne kadar keyifli bir sezon olsa da A4 Royale Pass’in de sonuna gelmek üzereyiz. Bu nedenle herkesin gözü kulağı PUBG Mobile A5 Royale Pass’te.

Kar, kış ve buz temalı bir Royal Pass olan A4, eminiz ki pek çok oyuncu tarafından beğenilmiştir. Havanın iyice soğuduğu bu günlerde mevsime uygun ödüller dağıtan yapımcı Krafton, oyuncularını sürekli eğlendirmeyi ve memnun etmeyi başarıyor gibi gözüküyor.

PUBG Mobile PC Kasma Sorunu Çözümü Nedir?
OYUN

PUBG Mobile PC Kasma Sorunu Çözümü Nedir?

PUBG Mobile PC kasma sorunu çözümü, popüler battle royale oyununun mobil sürümünü bilgisayar üzerinden oynayan çoğu oyuncu tarafından merak ediliyor.

PUBG Mobile A5 Royale Pass Ne Zaman Gelecek?

Şanslıyız ki artık çok fazla beklememize gerek kalmadı. A5 Royale Pass 13 Ocak 2024 tarihinde çıkış yapacak. Çıktığı anda Royale Pass satın almak isteyen PUBG Mobile oyuncuları 13 Ocak tarihini bir yere not etse çok iyi olur.

PUBG Mobile İçin En İyi Telefonlar: Yüksek Performans!
MOBİL

PUBG Mobile İçin En İyi Telefonlar: Yüksek Performans!

Popüler battle royale oyununu yüksek performansta oynamak istiyorsanız muhtemelen PUBG Mobile için en iyi telefonlar hangileri sorusunun yanıtını merak ediyorsunuzdur.

PUBG Mobile A5 Royale Pass Ödülleri Neler? 

Maalesef henüz resmi olarak ödüller açıklanmadı ancak çıkışına kısa süre kala açıklanacağına eminiz. 

PUBG Mobile’ın yeni sezonu ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki PUBG Mobile yeni sezon ne zaman gelecek sorunuza yanıt olmuştur. Siz A4 Royale Pass ödüllerini beğendiniz mi? A5 Royale Pass’ten beklentileriniz nedir? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR