PDFelement 6 Pro: Profesyonel PDF Düzenleme Programı (Sınırlı Süreliğine %40 İndirim)

PDFelement 6 Pro nedir, neler sunuyor, nasıl indirilir sorularını soran kişiler için detaylı bir rehber hazırladık. İşte popüler programa ilişkin detaylar!

PDF dosya formatının hem iş hem de ev kullanıcıları için pek çok avantajı var. Kağıt israfını ortadan kaldırma, verimliliği artırma gibi faydalar sunan PDF dosyaları, hayatımızın bir parçası. Peki, PDFelement 6 Pro nedir, neler sunuyor, nasıl indirilir?

Önemli belgeler paylaşmamız gerektiğinde, faturalarımıza baktığımızda veya e-kitap okumak istediğimizde PDF formatında düzenlenmiş dosyalar karşımıza çıkıyor. Bu blog yazımızda Adobe Acrobat Reader alternatifleri arasında en iyisi olan, profesyonel PDF düzenleme programı Wondershare PDFelement 6 Pro’dan bahsedeceğiz.

Sadece iş ortamında paylaşılan dokümanlar değil, e-kitaplar, ürün kullanım kılavuzları, faturalar, formlar ve daha birçok belge günümüzde dijital ortama PDF formatı sayesinde taşınmış durumda. PDF formatında düzenlenmiş dosyaları açmak/görüntülemek hem Windows hem de Mac bilgisayarlarda oldukça kolay.

Ekstra program yüklemeden, web tarayıcınız üzerinden PDF formatındaki bir dosyayı görüntülemeniz mümkün ancak iş bu dosyaları düzenlemeye geldiğinde üçüncü parti PDF görüntüleyici, okuyucu, düzenleyici arayışı kaçınılmaz oluyor.

Bu noktada karşımıza pek çok seçenek çıkıyor ancak hem ücretsiz indirilebilir hem Windows ve Mac’de kullanılabilen hem de profesyonel nitelikte tek bir PDF programı mevcut: Wondershare PDFelement 6 Pro. Şimdi satın alanlara PDFelement, Okula Dönüş Kampanyası / Apple Sezon Kampanyası kapsamında büyük indirim sunuyor.

PDFelement 6 Pro Nedir, Neler Sunuyor?

PDF oluşturma, PDF açma/görüntüleme, PDF düzenleme, PDF açıklama ekleme, PDF dönüştürme/çevirme, PDF koruma, PDF OCR (Optik Karakter Tanıma), kısaca bir PDF dosyası ile yapılabilecek tüm işlemleri yapabilen, yetenekli ve her seviyede kullanıcıya hitap eden PDF programı Wondershare PDFelement 6, Microsoft Word gibi Office programlarıyla harika bir uyum içerisinde.

Ufak boyutlu olmasıyla da indirme ve kurulum adımlarında fazla zaman harcamıyorsunuz. Şimdi dilerseniz, programın kullanıcı dostu arayüzüne fazla detaylara inmeden bir göz atalım.

PDFelement 6, önceki sürümlere kıyasla daha modern, Windows 10’un tasarım diliyle bütünleşen bir arayüzle bizleri karşılıyor. Büyük butonlar, PDF dosyası üzerinde yapmak isteyeceğiniz işleme daha hızlı ulaşılabilmesini sağlıyor.

Karşılama ekranında tek tıkla PDF düzenleme, PDF dönüştürme, PDF oluşturma veya PDF birleştirme sayfasına gidebiliyorsunuz. PDF oluşturma ve dönüştürme işlemleri son derece kolay! Üstelik ücretli PDF programlarından çok daha uygun fiyatlı ve tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor.

Programın asıl işi PDF düzenleme olduğundan ilk olarak Edit PDF seçeceğinden başlamak gerek. Edit PDF butonuna tıkladıktan sonra düzenlemek istediğiniz PDF dosyasını seçiyorsunuz ve PDF, metin ekleme, resim/görsel ekleme, bağlantı (link) ekleme gibi seçeneklerin olduğu bir düzenleme penceresinde görüntüleniyor.

Satır ve paragraf modunda düzenleme yapabiliyorsunuz. PDF dosyanızı düzenledikten sonra başka bir formata dönüştürmek isterseniz Convert PDF’i kullanıyorsunuz. Convert PDF’de de öncelikle dönüştürmek istediğiniz PDF dosyasını seçiyor ve hangi formatta dışa aktarılacağını (dosya formatı listesi oldukça uzun) ve konumunu belirtiyorsunuz.

PDF dosyasını değil de elinizdeki bir dosyayı (fotoğraf da olabilir) PDF formatına çevirmek için de Create PDF’i seçiyorsunuz. PDF’leri birleştirmek ve yüzlerce dosyadan PDF form verilerini dışa aktarma (çıkarma) ve belge dönüştürme gibi toplu işlemleri gerçekleştirmek için de başka özel seçenekler sunuyor program.

PDFelement 6'nın Yeni Özellikleri Neler?

PDF düzenleme programı olarak halihazırda PDFelement’i kullananlara da güncelleme yapmalarını tavsiye ederiz. PDFelement 6. sürümde birçok yeni özellik eklendi. Yeni Form Tanıma, herhangi bir Office uygulaması kullanılarak oluşturulmuş basit formları tek tıkla düzenlenebilir, doldurulabilir PDF’e dönüştürme gibi yeni özellikler sizleri bekliyor.

PDF formlarından Excel’e veri aktarma işlemi basitleştirildi. Yüzlerce formdan veriyi elle yazmak yerine aynı PDF dosyalarından form alanı bilgilerini tek bir .CSV dosyası olarak topluca dışa aktarma geldi. İş Akışı Düzenleme bölümünde genel metin düzenlemesi geliştirildi.

PDFelement 6 Standard ve PDFelement 6 Pro Farkları

Unutmadan, PDFelement 6, Standart ve Pro olmak üzere iki sürümle geliyor. Standart sürüme kıyasla Pro sürüm, birçok avantajla geliyor. OCR teknolojisini kullanarak PDF düzenleme, toplu şekilde filigran işleme, hassas metin/görüntü redaksiyonu, gelişmiş form oluşturma ve doldurma yetenekleri gibi profesyonel kullanıma yönelik özellikler sunuyor.

Bu noktada Standart sürümün de hafif ve tam özellikli Adobe Acrobat alternatifi olduğunu belirtelim. Dahası daha uygun fiyatlı! Standart ve Pro sürüm arasındaki farklara bağlantısından ulaşabilirsiniz.

PDFelement 6 Kampanyası Neler Sunuyor?

Son olarak okulların açılmasına az bir zaman kala Wondershare harika bir kampanya düzenliyor. Şu anda PDFelement 6’yı satın alırsanız %40 indiriminden faydalanabiliyorsunuz. Back to School (Okula Dönüş) kampanyası, öğrenci ve eğitmenler için geçerli. Öğrenci indiriminden bu sayfaya giderek faydalanabilirsiniz: Back to School %40 Discount.

Mac kullanıcısıysanız, Apple'ın sezon kampanyası kapsamında "14 Eylül 2018 tarihine kadar" PDFelement 6 Standart ve Pro sürüme %40 indirimle sahip olabilirsiniz. Mac için PDFelement 6 %40 indirimine bu sayfadan, Mac için PDFelement 6 Pro %40 indirimine de bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

PDFelement 6 İndir İşlemi Nasıl Yapılır?

PDF dosyalarını bir Word belgesi gibi düzenleme kolaylığı sunan, ücretli PDF programlarınnın yeteneklerine sahip ve çok daha uygun fiyatlı olan, profesyonel kullanım için en iyi PDF çözümü olarak karşımıza çıkan Wondershare PDFelement 6, Standart ve Pro sürümü bu bağlantı yardımıyla yüzde 40 indirimli şekilde satın alabilir ve indirebilirsiniz.

YORUMLAR