Opera GX ile Ücretsiz Discord Nitro Nasıl Alınır?

Opera GX ile Discord kullanıcıları ücretsiz Nitro aboneliği satın alabiliyor. Peki, Opera GX ile ücretsiz Discord Nitro nasıl alınır? İşte detaylar!

Discord, Opera GX kullanıcılarına özel ücretsiz Nitro hediye ediyor. Opera GX ile ücretsiz Discord Nitro aboneliğinde büyük dosya paylaşma, hareketli avatar gibi birçok avantaj sunuluyor.

Nitro aboneliği daha çok sunucuya katılma, uygulamalar için tema seçenekleri ve çok uzun mesajlar yazma gibi avantajlarıyla da dikkat çekiyor. Biz de bu avantajlardan yararlanmak isteyenler için Opera GX ile ücretsiz Discord Nitro alma rehberi hazırladık.

Opera GX ile Ücretsiz Discord Nitro Alma

Opera GX aracılığıyla ücretsiz Discord Nitro almak için şu adımları takip etmeniz gerekiyor;

  • İlk olarak Opera GX tarayıcısı telefon ya da bilgisayara indirilmelidir.
  • Opera GX sayfası üzerinden Discord Nitro sayfasına giriş yapılmalı.
  • “Şimdi Talep Et” tuşuna tıklanarak Discord’un web sitesine giriş yapılmalıdır.
  • Discord hesabına Opera GX bağlanarak ücretsiz olarak Nitro aboneliğine başvuru yapılır.

Opera GX kullanıcıları, ücretsiz Discord Nitro için 17 Haziran 2024 tarihine kadar başvuru yapabilir. Yalnız bu kampanyadan faydalanabilmek için son 12 ay içerisinde Nitro abonesi olmamak gerekiyor.

Discord Nitro, abonelik bittikten sonra da devam eder. Discord Nitro’yu yalnızca 1 ay denemek isteyenler yenilenme tarihi gelmeden önce mutlaka aboneliği iptal etmelidir.

Opera GX ile Ücretsiz Discord Nitro Alma Şartları Nelerdir?

Opera GX ile ücretsiz Discord alma işlemi için öncelikle sisteme kaydolup bir ödeme seçeneği üzerinden oturum açılmalıdır. Bu işlemlerin ardından ödeme şekli seçilmelidir.

Ödeme şekli seçilip veriler doldurulduktan sonra “Aylık Nitro Al” butonuna basılmalıdır. Böylelikle ücretsiz Discord Nitro’ya abone olunmuş olacak.

Discord Profil Resmi Büyütme Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Discord Profil Resmi Büyütme Nasıl Yapılır?

Kullanıcıların kolayca iletişim kurabilmesine imkân tanıyan Discord'da profil fotoğraflarının daha büyük boyutlu hâlini gösteren bir seçenek mevcut değil.

Ücretsiz Discord Nitro’a abone olmadan önce şu noktalara çok dikkat edilmesi gerekiyor;

  • Discord kullanıcılarından aylık 293,597 TL ücret alıyor. Bu ücretin alınmaması için ücretsiz deneme 30 gün içerisinde iptal edilmelidir.
  • Kayıt esnasında kullanıcıdan herhangi bir ödeme şekli sunması isteniyor. Kullanıcıdan küçük bir miktar, 29.10 TL kesilecek. Daha sonra bu ücret kişiye iletilecek. Bahsettiğimiz bu işlem, doğrulama amaçlıdır.

YORUMLAR