Karne Hediyesi Bilgisayar Bekleyenlere Alternatif 5 Dizüstü

Koca bir sene çalıştınız, çabaladınız, ter döktünüz yeri geldi ‘yeter!’ dediniz ama, başardınız. Her başarının olduğu gibi,bir senelik emeğin de bir ödülü olması gerektiğini düşünüyor, bunun karşılığında da bir bilgisayar bekliyorsanız, işte öğrenciler i

Karne Hediyesi Bilgisayar Bekleyenlere Alternatif 5 Dizüstü

Koca bir sene çalıştınız, çabaladınız, ter döktünüz yeri geldi ‘yeter!’ dediniz ama, başardınız. Her başarının olduğu gibi,bir senelik emeğin de bir ödülü olması gerektiğini düşünüyor, bunun karşılığında da bir bilgisayar bekliyorsanız, işte öğrenciler için en iyi 5 bilgisayarı sizler için derledik.

Microsoft Surface Pro 4

 

İkisi bir arada bilgisayar rahatlığını arayan öğrenciler buraya! 6'ıncı nesil Intel işlemci taşıyan Microsoft Surface Pro 4, bir dizüstü bilgisayarı kadar hızlı ve performans sahibi. 16 GB RAM ve 1 TB depolama birimine kadar yükseltme imkanı sunan tablet bilgisayar, 12.3 inç büyüklüğünde. Sadece 8.4 mm kalınlığında, 8 Megapiksel çözünürlüğünde arka ve 5 Megapiksel ön kameraya sahip Surface Pro 4, Surface Pen teknolojisi sayesinde öğrencilerin not almalarına da kolaylık sağlıyor.

Surface Pro 4’ün ayrıntılı galerisi için burayı, tüm detaylar içinse hemen burayı tıklayabilirsiniz.

Microsoft Surface Pro 4 Resmen Tanıtıldı Tablet Dünyasında Dengeler Değişti

HP Pavilion X360

 

İkisi bir arada tablet fikrini beğendiniz ama hala “Microsoft da çok pahalı, aşar bizi” diyorsanız, HP’nin Pavilion X360 tablet bilgisayarı tam size göre. Windows 8.1 işletim sistemi, 11.6 inç boyutlu ekranı, 4 GB RAM kapasitesi, 500 GB'lık disk kapasitesi ve Beats Audio destekli hoparlörleriyle fiyat skalasındaki diğer bilgisayarlardan eksiği yok fazlası var.

HP Pavilion x360 Tanıtım Videosu için bir  ‘tık’ı da buraya alalım.

HP Notebook 15-ay011nr

 

İkisi bir arada tabletler iyi hoş da ben normal bir laptop istiyorum” diyorsanız, fiyat ve özellik açısından en pratik seçimlerden HP’nin Notebook’u, Intel® Core ™ i5-6200U işlemcisi, 8 GB RAM ve 7 saate kadar çalışabilme kapasitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Sağlam yapısı sayesinde bir öğrenci için yeterince dayanıklı da olan HP Notebook, 1 TB’lık dahili depolama alanın yanında, 15.6 inçlik full HD büyük bir ekrana sahip.

 'Energy Star' bu modelle şarj problemi çekmeden saatlerce dilediğinizi yapabilirsiniz. Ürünün daha detaylı açıklması için buraya tıklamanız yeterli.

ASUS ZenBook UX330UA-AH54

Zarif alüminyum alaşımlı 13,5 mm inceliğinde gövdesi, yalnızca 1,2 kg ağırlığında olan bu model, çantanızda taşımak açısından oldukça avantajlı. 12 saate kadar pil ömrüyle HP Notebook'u da geride bırakan ZenBook, 7. Nesil Intel® Core ™ i7 işlemcisi 8 GB Ram'i ve 512 GB hafızasıyla göz dolduruyor. Hal böyle olunca da bir Surface olmasa da listede en pahalı ikinci bilgisiyar olmaya hak kazanıyor. Yine de özelliklerine kıyasla hesaplı sayılabilen zarif ve bir o kadar kullanışlı ZenBook için daha ayrıntılı bilgi için tam olarak burayı ziyaret edebilirsiniz.

Dell XPS 13

Ve geldik listenin kazanına. Dell XPS 13, fiyat, özellik ve bir öğrencinin ihtiyaçlarını karşılamak açısından en mantıklı model olarak karşımıza çıkıyor. Çerçevesiz tasarımıyla sonsuz ekran hissi yaratan model, 13 inçlik ekranı isteğe bağlı olarak dokunmatik olarak kullanılabilme özelliğine de sahip. Sadece ekran özelliğiyle sınırlı kalmayan Dell, ürünü dilediğiniz gibi yapılandırmanıza olanak tanıyor. Tamamen müşteri ihtiyaçlarına göre özel olarak tasarlanabilen modeller, işlemcisinden dahili hafızasına seçenekler sunuyor. 

Gezegendeki en küçük 13 inç ekranlı diz üstü bilgisayar olma özelliğine sahip XPS 13'de, 5,7 milyon piksel (276 ppi) sunan seçeneğiyle, HD+ ekrana sahip diğer ürünlerle karşılaştırıldığında 4,4 kat daha fazla piksel çözünürlüğüne sahip. Üstelik bu çevre dostu ürün, oldukça verimli ve de kurşun, cıva ve bazı etikletler de taşımıyor (!). Detaylı bilgi için buraya dokunabilir, karne hediyeniz için ailenizi ikna etmeye başlayabilirsiniz.

Eski Bilgisayardaki Bilgileri Yeni Bilgisayara Aktarma Yöntemleri

11 Adımda Kendi Oyun Bilgisayarınızı Toplayın

YORUMLAR