Jaguar Fiyat Listesi - 2024

2024 yılında Jaguar otomobiller ne kadar fiyata satılıyor sorusunun yanıtını merak eden kişiler için rehber hazırladık. İşte Jaguar fiyat listesi!

Jaguar fiyat listesi, İngiltere merkezli otomobil markası tarafından piyasaya sürülen arabaların ne kadar fiyata satıldığını gösteriyor. Şu anda satışta olan araçlar arasında XE ve E-Pace dahil olmak üzere pek çok model yer alıyor. Peki, söz konusu otomobillerin güncel fiyatları ne kadar?

İngiliz otomobil firması Jaguar1920’li yıllarda Swallow Sidecar Company ismiyle kuruldu. İlk olarak İngiltere’de faaliyete geçen firma, 1990 yılında Ford tarafından satın alındı. Ünlü otomobil markası, benzersiz tasarımlarıyla prestijli marka olarak nitelendirilmektedir.

2024 Yılına Ait Jaguar Fiyat Listesi

Lüksün simgesi Jaguar otomobilleri 90 senedir otomobil sektöründe yer alıyor. Lüksü, spor ve rahatlıkla birleştirerek dikkat çeken araçlar tasarlayan firmanın fiyat listesini sizler için derledik. Jaguar marka sıfır araba fiyatları listesine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Türkiye'de Satılan En Ucuz Elektrikli Araba Modelleri - 2024
Otomobil

Türkiye'de Satılan En Ucuz Elektrikli Araba Modelleri - 2024

Piyasada çok sayıda elektrikli otomobil modeli mevcut. Bunların bir kısmı yüksek ücret ile satıştayken bir kısmı ise uygun fiyat etiketleriyle dikkat çekiyor.

Jaguar XE Fiyatları

  • Jaguar XE R-Dynamic S: 4.717.778 TL
  • Jaguar XE R-Dynamic HSE: 5.178.436 TL

Gelişmiş sürüş teknolojileriyle tasarlanan Jaguar XEDört Çeker sistemlidir. Bu özellik, otomobilin hem hakimiyetini hem de performansını artırıyor. Akıllı Güç Aktarım Dinamikli olarak tasarlanan araç, mevcut yolun durumunu analiz ederek her türlü zeminde güvenli şekilde sürülebiliyor.

Jaguar E-Pace Fiyatları

  • Jaguar E-Pace R-DYNAMIC S: 3.355.990 TL
  • Jaguar E-Pace R-Dynamic SE: 3.597.916 TL
  • Jaguar E-Pace R-Dynamic HSE: 4.011.532 TL

Kullanıcılarına konforlu bir sürüş deneyimi sunan Jaguar E-Pace, 365 Nm tork ve 250 bg güç üreten 2.0L benzinli motor seçeneğine sahiptir. Jaguar E-Pace’in motoru, 9 ileri otomatik şanzıman olarak tasarlanmıştır. Park etmek ve şehir içinde dolaşmak Jaguar E-Pace ile çok kolaydır.

Jaguar XF Fiyatı

  • Jaguar XF R-DYNAMIC HSE: 6.208.141 TL

Hafif hibrit teknolojisinden oluşan R-DYNAMIC HSE, frenle Tork Yönlendirme özelliklidir. Bu özellik sayesinde en sert virajlarda dahi aracınızı güvenli şekilde sürebilirsiniz. Aracın önden savrulmasını engellemektedir. Spor otomobiller gibi çeviktir.

Jaguar I-Pace Fiyatları

  • Jaguar I-Pace R-DYNAMIC SE: 3.710.426 TL
  • Jaguar I-Pace R-DYNAMIC HSE: 4.254.977 TL

Elektrikli performans aracı olan Jaguar I-Pace, 0.29Cd düşük sürtünme katsayılı olarak tasarlanmıştır. Bu özellik aracı aerodinamik yapıyor. Jaguar I-Pace, göz alıcı tasarıma sahiptir. Aracın motor kapağı, arka bölümü ve bel çizgisi çok karakteristik görünüyor.

Jaguar F-Pace Fiyatları

  • Jaguar F-Pace R-DYNAMIC SE: 5.891.642 TL
  • Jaguar F-Pace R-DYNAMIC HSE: 6.281.846 TL

Akıllı sürücü teknolojileriyle geliştirilen Jaguar F-Pace, AWD dört tekerlekli çekiş sisteminden oluşuyor. Araçta; Snow, Dynamic, Rain, Eco ve Ice sürüş modları yer alıyor. 204 BG güçle 430 Nm tork üretimi gerçekleştiren 2.0L dizel motorla satışa sunuluyor.

Jaguar F-Type Fiyatları

  • Jaguar F-Type Coupe R-Dynamic: 6.528.975 TL

Son teknoloji sürüş sistemiyle kullanıcılarına muhteşem bir deneyim sunuyor. Şık görünüme sahip olan Jaguar F-Type, arkadan itişlidir. Jaguar F-Type; 400 Nm tork ve 300 bg güç üreten 2.0L motora sahiptir. Bu araç aynı zamanda arkadan itişlidir.

Bu rehberde Jaguar otomobillerin ücreti ne kadar sorusunu yanıtladık. Söz konusu otomobiller ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Renault Fiyat Listesi - 2024
Otomobil

Renault Fiyat Listesi - 2024

Renault fiyat listesi, yeni bir otomobil satın almak isteyen kişilerin bir kısmı tarafından oldukça merak ediliyor. Peki, çok büyük bir popülerliğe sahip olan araba modelleri ne kadar fiyata sahip? Bu yazıda pek çok kişi tarafından merak edilen soruyu cevaplayacağız.

YORUMLAR