İnternet Bağlantısına İhtiyaç Duymadan Oynayabileceğiniz En İyi 10 Android Oyunu

Birbirinden güzel çevrimdışı Android oyunları yazımızda!

İnternet Bağlantısına İhtiyaç Duymadan Oynayabileceğiniz En İyi 10 Android Oyunu

Merhaba Tamindir takipçileri. Çoğu zaman bir yerden bir yere seyahet etmek zorunda kalıyoruz. Seyahatlerde de keyifli bir şekilde vakit öldürebilmek için sıkça mobil oyunları tercih ediyoruz. Eğer telefonunuzun şarjının tükenmesini ve ihtiyaç duyduğunuzda kapalı olmasını istemiyorsanız size de benim gibi tabletlerinizde oyun oynamayı tercih edebilirsiniz. Fakat çoğu tablette SIM desteği olan versiyonları tercih etmiyoruz. Bu nedenle WiFi bağlantısına muhtaç kalıyoruz. Yolculuklarda da WiFi bağlantısı bulmak problem olabilmekte. Yazlıklarınızda da internet bağlantısına sahip olmamanız olası bir senaryo. İşte bu durumlarda internet bağlantısına ihtiyaç duymayan, çevrimdışı olarak oynayabileceğiniz Android oyunları imdadınıza yetişebilir. Bu yazımızda da bu tür çevrimdışı oynayabileceğiniz 10 adet kaliteli ve eğlenceli Android oyununu bir araya getiriyoruz. Dilerseniz listemizdeki oyunlara kısaca göz atalım:

Dawn Of The Sniper

Dawn Of The Sniper ilginç ve eğlenceli bir oyun yapısına sahip olan bir keskin nişancı oyunu. Bir zombi kıyametinin konu alındığı oyunda temel amacımız masum insanları zombi saldırılarından korumak. Bu iş için yüksek bir yerin çatısına çıkıyoruz ve keskin nişancı tüfeğimizle zombilerin yerini tespit ederek insanlara ulaşmadan onları yok ediyoruz. Zombilerin kafasına isabet ettirdiğimizde ekstra puan kazanabildiğimiz oyunda bölümleri geçtikçe yeni ve daha güçlü keskin nişancı tüfeklerinin kilidini açabiliyor, kullandığımız silahı geliştirebiliyoruz.

Dawn Of The Sniper'ın 2 bouytlu grafikleri göze hoş görünürken oyun çoğu Android cihazda ücretsiz olarak oynanabiliyor. Dawn Of The Sniper'ı bu bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz:

İçerisinde uzaylıların geçtiği hemen hemen her oyunda uzaylı avlamaktan sıkıldınız mı? O zaman Grabatron oynamanızın zamanı gelmiş demektir. Uzaylıların intikamını konu alan Grabatron'da bir UFO'nun kaptanının yerine geçiyoruz. Görevimiz ise dünyaya en büyük yıkımı getirmek. Bu iş için uzay gemimizin kancasını kullanıyoruz, arabaları, tankları yukarı çekerek havada savuruyoruz ve binaların üzerine fırlatıyoruz. Ne kadar çok yıkım yaparsak o kadar yüksek puan kazanıyoruz. Kristal kazandıkça yeni UFO'lar ve geliştirme seçenekleri satın alabiliyoruz. Güzel grafiklere sahip olan Grabatron'u ücretsiz olarak indirebilirsiniz:

Sword Of Xolan

Türk yapımı bir mobil platform oyunu olan Sword Of Xolan tam anlamıyla "old school" bir oyun. Aksiyon ve macerayı birleştiren oyunda yer altında saklanan bir şeytanın uyanarak bir köyü tehdit etmesiyle başlayan olaylar konu alınıyor. Kahramanımız Xolan dev kılıcı, parlak zırhı ve savaş büyüsüyle köyde teröre sebep olan canavarların karşısına çıkıyor ve heyecanlı bir serüvene atılıyor. Biz de ona bu serüveninde eşlik ediyoruz ve eğlenceye ortak oluyoruz.

Sword Of Xolan renkli piksel grafikleriyle göze hoş görünen bir yapıya sahip. Eğlenceli bir oynanışa sahip olan Sword Of Xolan eğer klasik tarzda bir platform oyunu oynamak isterseniz kaçırmamanız gereken bir oyun. Oyunu ücretsiz olarak indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz:

Sky Force 2014

Yüksek grafik kalitesiyle, sunduğu uzun süreli eğlenceli içerik ile kaçırmamanız gereken bir shoot em up olan Sky Force 2014 mobil cihazlarda oynayabileceğiniz en kaliteli uçak savaşı oyunları arasında. Kuşbakışı olarak yönettiğimiz özel savaş uçağımızla yüzlerce düşman ve dev bölüm sonu canavarlarıyla savaştığımız oyunda görkemli patlama ve ateş etme efektleri, güzel yansımalar, uçağımız için kalıcı geliştirme seçenekleri bizi bekliyor. Oyunu bu bağlantıyı kullanarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz:

Assassin's Creed Pirates

Ubisoft'un, Assassin's Creed serisinin 4. oyunu olan Assassin's Creed Black Flag ile bize tanıştırdığı deniz savaşları bu oyun ile mobil cihazlarımıza taşındı. Oyuna hırslı ve kabiliyetli bir korsan kaptanı olarak başlıyoruz ve herşeyi sıfırdan inşa ederek açık denizlerin en büyük korsan imparatoru olmaya çalışıyoruz. Bu iş için ticaret gemilerini yağmalıyoruz, rakip korsan gemileriyle savaşıyoruz ve hazineleri ilk keşfeden korsanlar olmaya çalışıyoruz.

Assassin's Creed Pirates yüksek grafik kalitesiyle görsel bir şölen sunmakta. Oyunu ücretsiz indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz:

Minigore 2: Zombies

Minigore 2: Zombies sizi yüzlerce zombinin arasına atan ve hayatta kalmanızı bekleyen bir oyun. Oyundaki arena tadındaki haritalarda yüzlerce zombiyle savaştıktan sonra kuvvetli bölüm sonu canavarlarını yok etmeye ve hazineleri toplamaya çalışıyoruz. Biz para kazandıkça yeni kahramanların ve silahların kilidini açabiliyoruz. Kullandığımız silahları geliştirebilme imkanımız da var. Balta, kılıç ve elektrikli testere gibi yakın mesafede etkili silahların yanısıra pompalı tüfekler, makinalı tüfekler, patlayan koyun fırlatan arbaletler ve daha birçok farklı silah oyun içerisinde bizi bekliyor. 

Minigore 2: Zombies'i bu bağlantıyı kullanarak ücretsiz indirebilirsiniz:

Smash Bandits Racing

Smash Bandits Racing ilginç ve bir o kadar da kolay bir kontrol sistemine sahip olan, bolca aksiyon içeren bir yarış oyunu. Oyundatehlikeli polis kovalamacalarına katılabilir, etrafı yıkıp yakabilir ve göz boyayan bir şekilde virajları yanlayarak alabilirsiniz. Oyundaki aksiyon bunlarla da sınırlı değil; kimi zaman aracınızı bırakarak sürat teknelerine geçebilir ve maceraya su üzerinde devam edebilirsiniz. 

Smash Bandits Racing'i sadece baş parmağınızı kullanarak oynayabiliyorsunuz. Görsel olarak üst kaliteli bir yapım olan Smash Bandits Racing'i bu bağlantıyı kullanarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz:

SoulCraft 2

SoulCraft 2 eğer hack and slash mekaniklerine sahip RPG oyunlarını seviyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil oyun. SoulCraft 2'de cehennemin hizmetkarları tarafından istila edilen dünyayı kurtarmaya çalışan melekleri yönetiyoruz ve uzun bir senaryo boyunca dünya üzerindeki farklı yerlerde iblislerle ve bölüm sonu canvarlarıyla savaşıyoruz. Oyunda bize farklı yeteneklere sahip kahramanlardan birini seçme imkanı veriliyor.

Güzel grafikleri kolay kontroller ve yüzlerce büyülü silah ve zırh seçeneğiyle birleştiren SoulCraft 2'yi ücretsiz olarak indirebilirsiniz:

Hungry Shark Evolution aç bir köpek balığını yöneterek onu beslemeye ve büyütmeye çalıştığınız süper eğlenceli bir köpekbalığı oyunu. Oyuna başladığımızda küçük bir resif köpekbalığıyla küçük balıkları yiyerek büyümeye çalışıyoruz. Su yüzüne zıplayarak insanları ve kuşlarıda avlayabiliyoruz. Geliştikçe daha uzun süre hayatta kalabiliyor, daha hızlı yüzebiliyoruz. Kazandığımız altınları büyük beyaz gibi daha büyük ve ölümcül köpekbalıklarını açmak için kullanabilmekteyiz. Yeni köpekbalıkları karşınızdaki birçok engeli kolayca aşmanıza yardımcı oluyor.

Güzel grafiklere sahip olan Hungry Shark Evolution bizden "Editörün Seçimi" etiketini almayı başaran ender oyunlardan biri. Oyunu indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz:

Stupid Zombies 3

Stupid Zombies 3, Angry Birds'ün zombili versiyonu olarak tanımlanabilir. Oyunda karşımıza hain domuzcuklar yerine kokuşmuş zombiler çıkıyor. Bölümleri geçmek için ise kahramanımızın belli sayıda zombiyi yok etmesi gerekiyor. Zombileri yok etmek için silahımızla ateş ediyoruz. Mermilerimiz duvarlardan sekebiliyor; bu da oyuna stratejik bir yapı kazandırıyor. Ayrıca kutuları devirebiliyoruz ve varilleri patlatarak toplu kıyım yapabiliyoruz. Oyunda ilerledikçe yeni kahramanlar ve silah türleri de karşımıza çıkıyor. 

Stupid Zombies 3 eğer fizik tabanlı bulmaca oyunlarından hoşlanıyorsanız keyif alabileceğiniz bir oyun. Oyunu indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz:

Listemizdeki oyunlar bu kadar. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere!

Korkacağımızı Bildiğimiz Halde Neden Korku Oyunlarına Bu Kadar Düşkünüz?

YORUMLAR