Instagram'da Kişileri Sessize Alma Nasıl Yapılır?

Instagram, kullanıcıları sessize alma işleminin çok kolay bir şekilde yapılabilmesine olanak tanıyor. İşte bu işlem için sırasıyla uygulamanız gereken adımlar!

Instagram'da kullanıcıları sessize alma işlemi için hangi adımları uygulamak gerekiyor? Bu yazıda görüntü tabanlı sosyal medya platformunda sessize alma işleminin nasıl yapılacağını açıkladık. Rehberimizde bulunan adımları uygulayarak söz konusu işlemi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Facebook ve Twitter’da olduğu gibi Instagram'da da sessize alabilme özelliği var. Paylaşımları son dönemde ilginizi çekmeyen kişileri takip listenizden çıkarmadan sessize alabiliyorsunuz. Sessize aldığınız profilin paylaştığı gönderiler artık ana akışta karşınıza çıkmıyor.

Kişinin gönderilerinin yanı sıra hikayelerini ve sohbetleri de sessize alabiliyorsunuz. Takipten çıkmadan gönderi gizlemenin en kolay yolu olan sessize alma özelliği Android ve iPhone’da aynı şekilde kullanılıyor.

Instragram'da Kullanıcıları Sessize Alma Adımları

  • Instagram uygulamasını açın.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Hikayeler bölümünden profile basılı tutun.
  • "Sessize Al" seçeneğini seçin.
  • "Hikayeyi ve Gönderileri Sessize Al" yazısına dokunun.

Instagram’da kişiyi takipten çıkmadan gönderilerini engellemek, diğer bir deyişle sessize almak için izlemeniz gereken adımlar çok basittir. Öncelikle akıllı telefonunuzda ya da taletinizde yüklü olan Instagram isimli görüntü tabanlı sosyal medya uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın.

Popüler sosyal medya uygulamasında hesabınıza giriş yaptıktan sonra ekranın üst kısmında konumlanan Hikayeler bölümünden "Sessize Al" seçeneğini seçin. Daha sonra "Hikayeyi ve Gönderileri Sessize Al" yazısına dokunun.

Instagram'da Sadece Hikayeler Nasıl Sessize Alınır?

  • Instagram'ı açın.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Hikayeler kısmından profile basılı tutun.
  • "Sessize Al" yazısına dokunun.
  • "Hikayeleri Sessize Al" seçeneğini seçin.

Görüntü tabanlı sosyal medya platformu Instagram'da sadece Hikayeleri sessize almak mümkün. Bunun için ilk önce mobil cihazınızda yüklü olan Instagram uygulamasını açın ve hemen ardından hesabınıza giriş yapın. Daha sonra Hikayeler kısmından sessize almak istediğiniz profilin üzerine basılı tutun.

Profilin üzerine bir süre basılı tuttuktan sonra ekranın alt kısmında bir pencere açılacak. Açılan pencere üzerinden "Sessize Al" yazısına dokunun. Son olarak "Hikayeleri Sessize Al" seçeneğini seçin. Bu adımı uyguladığınız hâlde söz konusu kişinin hikayelerini artık görmeyeceksiniz.

Instagram Bildirimlerini Kapatma Nasıl Yapılır?

  • Cihazınızın ayarlarını açın.
  • Uygulamalar kategorisine girin.
  • Instagram'ı seçin.
  • Bildirimler bölümünü açın.
  • "Bildirimlere izin ver" seçeneğini devre dışı bırakın.

Sosyal medya uygulamasında tüm bildirimleri sessize almak istiyorsanız ilk olarak mobil cihazınızın ayarlar sayfasını görüntülemeniz gerekiyor. Ayarlar sayfasında yer alan Uygulamalar kategorisine girin. Açılan listede cihazınızda yüklü olan uygulamaları göreceksiniz.

Listedeki uygulamalar içerisinden Instagram'ı bulun ve üzerine dokunun. Daha sonra Bildirimler bölümünü açın. Son olarak "Bildirimlere izin ver" seçeneğini devre dışı bırakın. Bunu yaptığınızda söz konusu uygulamadan artık bildirim gelmeyecektir.

Instagram'da DM'ler Sessize Nasıl Alınır?

  • Instagram'ı açın.
  • DM bölümünü görüntüleyin.
  • Sohbet penceresine basılı tutun.
  • "Mesajları Sessize Al" seçeneğini seçin.

Popüler sosyal medya uygulamasında yalnızca bir sohbeti sessize alabilmeniz mümkün. Bu işlem için ilk olarak akıllı telefonunuzda veya tabletinizde yüklü olan Instagram uygulamasını açın. Sessize almak istediğiniz sohbet penceresine bir süre boyunca basılı tutun ve ardından "Mesajları Sessize Al" seçeneğini seçin.

Instagram Profile Müzik Ekleme Nasıl Yapılır?
SOSYAL MEDYA

Instagram Profile Müzik Ekleme Nasıl Yapılır?

Instagram, profile müzik ekleme işleminin yapılabilmesine imkân tanıyor. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için bazı adımları sırasıyla uygulamanız gerekiyor.

Bu yazıda dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram'da kullanıcıların nasıl sessize alınacağını ve uygulamadan gelen bildirimlerin nasıl kapatılacağını açıkladık. Rehberimizde bulunan adımları uygulayarak söz konusu işlemleri pratik şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca görüntü tabanlı sosyal medya uygulamasında profilinize gönderi sabitlemek istiyorsanız Instagram'da profile gönderi sabitleme nasıl yapılır sorusunu yanıtladığımız yazıya göz atabilirsiniz.

Instagram Takibi Bırakanlar Nasıl Bulunur?
SOSYAL MEDYA

Instagram Takibi Bırakanlar Nasıl Bulunur?

Instagram, takibi bırakanlar konusunda doğrudan kullanıcılara bilgi sunmuyor. Dolayısıyla çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, hangi kişilerin takipten çıkardığını nasıl öğreneceğini merak ediyor.

YORUMLAR