Instagram'da Canlı Yayın Bildirimleri Nasıl Kapatılır?

Instagram'da takipçilerinizden gelen canlı yayın bildirimlerini kapatmak istiyorsanız rehberimize göz atabilirsiniz.

Instagram'da Canlı Yayın Bildirimleri Nasıl Kapatılır?

Popüler sosyal medya platformu Instagram’da, bulunduğunuz ortamı arkadaşlarınızla paylaşmak veya sohbet etmek istediğinizde canlı yayın yapabiliyorsunuz. Canlı yayına geçtiğinizde takipçilerinize bildirim giderek canlı yayından haberdar ediliyor. Aynı şekilde, siz de diğer kullanıcıların canlı yayına geçtiğini bildirim alarak öğrenebiliyorsunuz. Bu bildirimleri kapatmak istediğinizde yapmanız gerekenleri anlattığımız bu rehberde, Instagram’da canlı yayın bildirimleri nasıl kapatılır? Kolayca öğrenebilirsiniz.

Instagram ayarları

Android veya iOS cihazlarınızda Instagram uygulamasını açtıktan sonra Ayarlar bölümüne gidiyoruz.

Instagram anında ilet bildirimleri

Ayarlar bölümünde Anında İlet Bildirimleri seçeneğine tıklıyoruz.

Instagram canlı yayın bildirimleri

Sayfayı aşağı kaydırarak Canlı Videolar seçeneğini Kapalı konuma getirdiğinizde artık canlı yayın bildirimlerini almayacaksınız. Ayrıca, bu bölümde diğer seçenekleri de inceleyerek bildirim almak istemediğiniz uyarıları devre dışı bırakabilirsiniz.

İşte Instagram'ın En Çok Kazananları
SOSYAL MEDYA

İşte Instagram'ın En Çok Kazananları

Son yıllarda sosyal medyanın popülerleşmesiyle birlikte bu mecradan yüksek miktarda para kazananlar da artmaya başladı. Servis Hopper HQ yaptığı araştırma kapsamında Instagram'ın en çok kazanan isimlerini sıraladı.


Instagram Hesap Doğrulama (Mavi Tik Alma) Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Instagram Hesap Doğrulama (Mavi Tik Alma) Nasıl Yapılır?

Görüntü tabanlı sosyal medya platformu Instagram, mavi tik alma işleminin yapılabilmesine imkân tanıyor ancak bunun için bazı adımların sırasıyla uygulanması ve belirli bir ücret ödenmesi gerekiyor.

YORUMLAR