Gündemi Takip Etmek İçin Artık Bir Asistanınız Var

Bu kadar fazla bilgi kaynağı varken Gündemi nasıl takip edeceğiz demeyin, Gündem sanal haber asistanı indirin, gündemi indirin takip edin.

Gündemi Takip Etmek İçin Artık Bir Asistanınız Var

Dünyada ve ülkemizde olup bitenleri takip etmek, yaşanan önemli olaylardan haberdar olabilmek ve buna göre yaşamımızı düzene koymak oldukça önemli. Ancak bu kadar fazla bilgi kaynağı varken bunu nasıl yapacağız? İşte bu noktada haber sanal asistanı Gündem devreye giriyor, ülkemizde ve dünyada olup bitenler arasından ilgilendiğimiz konu ve başlıkları cep telefonlarımıza getiriyor. Gündem haber sanal asistanı 15 farklı kategoride haber takip ederek farklı kanallardan seçtiğiniz kategorilere göre kendi dünya ve ülke gündeminizi belirlemenize yardımcı oluyor.

Gündem’in kurucusu ve KloudPeak CEO'su Adham Baodunnov ile yaptığımız sohbette, Baodunnov bize dünya ve ülke gündeminin takibinin gittikçe zorlaştığı, yeni enformasyon kaynaklarının arttığı günümüz medyasının kullanıcı için çeşitli zorluklara yol açtığını söyledi. Bundan dolayı Gündem’in kullanıcıya verdiği avantajlar oldukça önemli görünüyor.

Adhan Baodunnov ve Gündem Türkiye sorumlusu Alper Giral'ın Tamindir ile beraber özel olarak gerçekleştirdikleri sohbeti aşağıdan izleyebilirsiniz. Röportajı dinlerken detayları okumaya devam edebilirsiniz.

Adham Baodunnov ve Alper Giral ile Gündem Uygulaması Hakkında Konuştuk
Tamindir TV

Adham Baodunnov ve Alper Giral ile Gündem Uygulaması Hakkında Konuştuk

Gündem: En Son Haberler uygulaması hakkında KloudPeak Networks CEO'su Adham Baodunnov ve Medya İlişkileri Sorumlusu Alper Giral ile röportaj yaptık. Alttan röportajın sorularına direk gidebileceğiniz süreleri bulabilirsiniz.

Gündem sanal haber asistanı nasıl kullanılıyor?

Gündem’in 15 farklı kategorisi var. Bu kategoriler kendilerine ait haber havuzlarından haber çekiyorlar. Örneğin magazin ve spor haberlerini farklı kaynaklardan almak istiyorsanız bunu Gündem’de bu kategorileri seçerek yapabiliyorsunuz. Elbette sadece iki kategoriyle sınırlı kalmıyor, bu sayıyı artırabiliyorsunuz. Adham Baodunnov, Gündem’in kullanıcının haber takip alışkanlıklarını takip ederek kategori bazında da ne tür haberler görmek istediğini öğrenebildiğini. Bundan dolayı kullanıcıyı enformasyona boğmayıp istediği haberleri görebildiğinin de altını çiziyor. Üstelik seçtiğiniz kategori ile ilgili bildirimler alarak anında haber alabilme şansınız da var.

   

Gündem haber sanal asistanı özellikleri?

KloudPeak CEO'su Adham Baodunnov Gündem’in özelliklerini anlatırken oldukça heyecanlıydı. Gündem haber sanal asistanı aslında kullanıcıların haber takibinde rafine sonuçlar alabilme özelliklerini bünyesinde barındırdığı için heyecanlanmamak çok da mümkün değil. Kategorilerinizi seçip haberlerinizi nasıl görmek istediğinizi kişisel seçimlerinize göre ayarladığınız zaman, gerçekten bir asistan kullanıyormuşçasına haberlere net bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. Elbette Gündem haber sanal asistanının tüm yaptıkları bundan ibaret değil.

Gündem önemli meteoroloji istasyonları ile de iletişimde. Üstelik Türkiye’nin neredeyse her yerine ait hava durumu bilgisi sorgulamanıza olanak tanıyor. Üstelik seçeceğiniz aralıklarla meteorolojik değişimleri önceden haber verebiliyor. 

Gündem kategorilere göre farklı haber havuzlarından haber derlediği için tüm güncellemelere anında erişebiliyorsunuz. Haber ya da hava durumu fark etmiyor. Favoriler seçeneği sizin nasıl haberlerle ilgilendiğinizi Gündem haber sanal asistanının takip edebilmesini sağlıyor. Böylece ilginize göre haberleri almanız kolaylaşıyor. Diyelim ki kaçırdınız, Gündem ile son 24 saatte olan biten her şeyi yeniden sorgulamanız mümkün olabiliyor. Gündem haber sanal asistanı çevrimdışı da çalışıyor. Ana menüde bulunan çevrim dışı seçeneği ile haberlerin önceden telefonunuza yüklenmesini sağladığından bağlantınız olmadığı yerlerde kesintisiz okumaya devam edebiliyorsunuz. Örneğin telefonun operatör servisi almasının mümkün olmadığı metro ve tüneller gibi lokasyonlarda bu özellik çok işe yarıyor. Gündem haber sanal asistanını gece okuyabilmek için ekranın ışıklarının kısılmasını sağlayan "gece modu" adında özel bir komutu bile var. 

Gündem haber sanal asistanı kendini sürekli geliştiriyor

Haber sanal asistanı tüm bu özelliklerinin yanı sıra kendini geliştirmeye devam ediyor. Uygulama algoritması yüzde 75 programlamaya ve yüzde 25 insan kontrolü altında olan Gündem, çok yakın zamanda uygulamanın kişiselleştirme özelliklerini geliştirecek. KloudPeak CEO'su ve Gündem’in yöneticisi Adham Baodunnov kullanıcıların günlük haber akışlarını kendilerine göre düzenleme kısmını daha özellikli kılmaya çalıştıklarını da röportajımızda belirtmişti.

Aslında Adhan Baodunnov Türk kullanıcıların nasıl bir uygulama istediğini çözebilmek için oturup Türkçe öğrenmiş bir yönetici. Baodunnov bunu tüketiciyi anlamak için yapılması gereken önemli bir iletişim stratejisi olarak değerlendiriyor. Baodunnov, "Ben artık Türkçe konuşabildiğim için kullanıcıları artık daha iyi anlayabiliyorum" derken, başka ülkelerde uygulama geliştiren ve yayınlayan tüm yöneticilere bu stratejiyi tavsiye de ediyor. 

Gündem haber sanal asistanını indirip hemen deneyebilirsiniz.

YORUMLAR