GTA 5 Yüzde 100 Save Nasıl Yapılır?

 GTA 5 yüzde 100 save nasıl yapılır sorusunun yanıtını arayan oyuncular için çok detaylı rehber hazırladık. Rehberde indirme ve yükleme adımlarını açıkladık.

GTA 5 %100 save nasıl yapılır

Tüm görevler yapılmış halde Grand Theft Auto V oynamak isteyen oyuncular save dosyası hakkında araştırmalar yapmakta. GTA 5 %100 save dosyası nereye kurulur? GTA 5 Yüzde 100 save nasıl yapılır? Tüm merak edilen soruları bu yazımızda cevaplıyoruz.

Rockstar North tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayımlanan Grand Theft Auto 5, ilk olarak 2013 yılında piyasaya sürüldü. Oldukça büyük bir başarı elde eden açık dünya oyununun PC sürümü ise 2015 yılının nisan ayında çıkışını gerçekleştirdi.

GTA 5'te Nasıl Para Kazanılır?
OYUN

GTA 5'te Nasıl Para Kazanılır?

Dünya'nın en popüler oyunlarından bir tanesi olan GTA 5 ve diğer tüm GTA serilerinde para kazanmak her zaman oyun başında tüm oyunculara dert olmuştur.

Dünya genelinde milyonlarca oyuncu tarafından oynanan video oyununda Franklin, Michael ve Trevor olmak üzere üç adet oynanabilir karakter yer alıyor. Çok başarılı bir senaryo moduna sahip olan yapımda ana görevlerin yanı sıra çeşitli yan görevler de bulunuyor.

Çok büyük bir popülerliğe sahip olan Grand Theft Auto V isimli video oyununun tüm görevlerini tamamlamak ile uğraşmak istemeyebilirsiniz. Böyle bir durumda  Grand Theft Auto 5'in save dosyasını indirmeniz gerekiyor. Dosyayı indirdikten sonra kurulum işlemini gerçekleştirerek süreci tamamlayabilirsiniz.

GTA 5 Yüzde 100 Save Kurulumu Nasıl Yapılır?

  • Save dosyasını indirin.
  • Belgelerim bölümünü açın.
  • Rockstar Games klasörünü görüntüleyin.
  • GTA V klasörüne girin.
  • Profiles klasörünü açın.
  • 1ADC4109 veya farklı ada sahip klasöre tıklayın.
  • İndirdiğiniz save dosyasını klasörün içerisine aktarın.
  • Klasörleri kapatın.
  • Grand Theft Auto 5'e girin.

Kısa sürede çok büyük bir başarı elde eden Grand Theft Auto 5 isimli popüler açık dünya oyununun save dosyasını indirmek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız gerekiyor. Bu işlemi yapmanız halinde save dosyasının sayfasına yönlendirileceksiniz. Açılan sayfada konumlanan "İndir" butonuna tıklayarak indirme işleminin başlatılmasını sağlayabilirsiniz.

Bilgisayarınızın "Belgelerim" kısmına gelin. Bu kısımdan "Rockstar Games" isimli klasörü açın. Rockstar Games klasörünü açtıktan sonra "GTA V" klasörünü açın. Açılan klasörden "Profiles" klasörüne girin.

"Profiles" isimli klasörde bizleri 1ADC4109 veya farklı bir isime sahip bir adet klasör karşılayacak. O klasörün içerisine yukarıda yer alan bağlantıdan indirmiş olduğunuz dosyaları atın. Açtığınız klasörleri kapatın ve GTA 5'i açın.

Oyunu açtıktan sonra yükleme bölümünden save dosyasını load edin. Tüm yapmanız gerekenler bu kadar. Artık oyunun tadını çıkarabilirsiniz. Keyifli oyunlar!

GTA 5 Konusu Nedir?

2015 yılında PC sürümü çıkartılan Grand Theft Auto V, Los Santos şehrinde geçiyor. Oyunda üç adet karakter bulunuyor. Franklin Clinton, Michael De Santa ve Trevor Philips isimli karakterlerden istediğinizi seçerek kolayca yönetiyorsunuz.

Bu üç karakter Los Santos'da tehlikeli soygunları gerçekleştirmeyi çalışmakta. Oyunu oynarken karakterler arası geçiş yapabiliyorsunuz. Grand Theft Auto V  Kasım 2017 itibarıyla yaklaşık 85 milyon kopya sattı ve ABD'de en çok satılan oyunlar arasına girmeyi başardı.

GTA 5 Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 veya Windows 7 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core i5 3470 3.2 Ghz / AMD X8 FX-8350 4 Ghz
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 2 GB / AMD HD7870 2 GB
  • Depolama: 72 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: %100 DirectX 10 uyumlu

Oyuncuların büyük bir kısmı tarafından beğenilen Grand Theft Auto V isimli video oyununu önerilen ayarlarda oynayabilmek için bilgisayarınızın bazı donanım bileşenlerine sahip olması gerekiyor. Eğer bilgisayarınız sistem gereksinimlerini karşılıyorsa oyunu herhangi bir kasma ve donma problemi olmadan oynayabilirsiniz.

Başarılı video oyununun önerilen sistem gereksinimlerine göre Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 veya Windows 10 işletim sistemine sahip olmak gerekiyor. İşletim sisteminizin 64 bit olması gerektiğini belirtelim. Popüler açık dünya oyunu, en az Intel Core i5 3470 3.2 Ghz veya AMD X8 FX-8350 4 Ghz işlemcisine ihtiyaç duyuyor.

8 GB RAM'in gerekli olduğu video oyununu sorunsuz oynayabilmek için en az NVIDIA GTX 660 2 GB ya da AMD HD7870 2 GB ekran kartına sahip olmanız gerekiyor. Oyunu bilgisayarınıza kurabilmek için 72 GB kullanılabilir alan ihtiyacınız var. Eğer depolama tarafında yeterli kullanılabilir alan yoksa daha önce bitirdiğiniz bir video oyununu silebilirsiniz.

Bu yazıda milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Grand Theft Auto V (GTA 5) isimli yapımın %100 save dosyasını indirme ve yükleme işlemlerini nasıl yapabileceğinizi detaylı bir şekilde açıkladık. Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR