Gihosoft iPhone Data Recovery ile Silinen Dosyalarınızı Geri Getirin

iPhone dosya kurtarma uygulaması arıyor ve doğru çalışan bir tane bulamıyorsanız, Gihosoft iPhone Data Recovery isimli programa kesinlikle göz atabilirsiniz.

Gihosoft iphone recovery

iPhone dosya kurtarma uygulaması arıyor ve doğru çalışan bir tane bulamıyorsanız, Gihosoft iPhone Data Recovery isimli programa kesinlikle göz atabilirsiniz. Kolay kullanımı ve 12’den fazla dosya türüne erişim izni vermesiyle dikkat çeken ücretsiz iPhone dosya kurtarma programı, bakalım ne gibi özellikler içeriyor.

Programın en kolay kısımlarından bir tanesi kurulumu. Gihosoft Free iPhone Data Recovery adresini ziyaret etmek suretiyle programın sayfasına ulaşabilir ve indirme işlemini başlatabilirsiniz. Sonrasında birkaç tıkla kurulumu gerçekleştirip, anasayfaya ulaşabilirsiniz. Aynı programın Android için olan sürümüneyse Gihosoft Free Android Data Recovery bağlantısıyla ulaşmanız mümkün.

Gihosoft tarama

Gihosoft iPhone Data Recovery nasıl kullanılır?

iPhone kullanıyorsanız yapmanız gereken ilk işlerden bir tanesi iTunes üzerinden zaman zaman yedekleme yapmak. Bunu yapmayı unuttuğunuzda, telefonunuzda oluşacak herhangi bir sıkıntı durumunda dosyalarınıza sonsuza kadar ulaşamama sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Eğer iTunes yedeklemesini ya da Mac’e yedek atma işlemini unuttuysanız, geriye sadece üçüncü parti programlar yoluyla dosyalarınıza ulaşma şansı kalıyor. Bunu yapabilmek için de Gihosoft iPhone Data Recovery gibi işini iyi yapan programlar kullanmalısınız.

Gihosoft iPhone Data Recovery’i Windows ya da Mac tabanlı bir kişisel bilgisayara kurduktan sonra ilk yapmanız gereken işlem, telefonu bilgisayara bağlamak ve tarama işlemini başlatmak. Yaklaşık 1 saat sürmesi muhtemel olan tarama işleminin ardından telefonunuzdaki kurtarılabilir bütün dosyaları görmeniz mümkün. Tarama başladığı sırada uygulamanın hemen üst tarafında “Scanning …” şeklinde bir ifade çıkacak ve bu bar dolana kadar işlem devam edecektir. Bu işlem bitene kadar beklemeli ve sonrasında kurtarılmaya hazır dosyalar arasından, kurtarmak istediklerinizi seçmelisiniz.

Gihosoft özellikler

Gihosoft iPhone Data Recovery özellikleri ve ayarları

  • Windows / Mac için iPhone Veri Kurtarma Yazılımı
  • Kişiler, SMS, fotoğraflar, WhatsApp, Viber, notlar vb. Dahil olmak üzere 12'den fazla dosya türünü kurtarın
  • İOS cihazlarındaki kayıp verileri doğrudan veya iTunes ve iCloud yedeklemesinden geri yükleme
  • İOS güncellemesi / jailbreak, yanlışlıkla silinme, cihaz kayıp veya bozuk olması nedeniyle kaybedilen iPhone verilerini kurtarın
  • En son iPhone, iPad ve iPod Touch desteği
  • Ücretsiz ve Pro sürümünün tüm devayları; Neden Pro? >>

Gihosoft iphone

Gihosoft iPhone Data Recovery desteklenen modeller

  • iPhone: iPhone 7/7 Plus, SE, iPhone 6S/6S Plus, iPhone 6/6 Plus, iPhone 5S/5C/5, iPhone 4S/4, iPhone 3GS
  • iPad: iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad Mini 4/3/2, the New iPad, iPad/iPad 2/3/4
  • iPod Touch: iPod touch 6/5/4

Seagate - Kurtarma ve Değiştirme
TEKNOLOJİ

Seagate - Kurtarma ve Değiştirme

Birçok insanın harici diskleri tercih etmesinin ilk nedenleri arasında, kendisi için önemli olan resimleri, videoları, müzikleri ve diğer dosyalarını yedeklemektir.

Android İçin Veri Yedekleme Ve Kurtarma Uygulamaları
MOBİL

Android İçin Veri Yedekleme Ve Kurtarma Uygulamaları

Bir çok kullanıcı, konu bilgisayarları olunca, veri kaybı yaşamamak için bütün gerekli bütün önlemleri alır. Fakat telefonlara gelince o kadar da dikkatli olmayabilirsiniz.

Android Dosya Gizleme Nasıl Yapılır?
MOBİL

Android Dosya Gizleme Nasıl Yapılır?

Android dosya gizleme işlemi yapmak isteyen kullanıcılar hangi adımları uygulamalıdır? Bu yazıda akıllı telefon ya da tablette yer alan dosyaları nasıl gizleyebileceğinizi öğreneceksiniz.

YORUMLAR