En Kötü Game of Thrones Karakteri Sizce Kim?

Oyunuzu verin! Son günlerde sosyal medya üzerinde en çok tartışılan konularından bir tanesi olan en kötü Game of Thrones karakteri, bir türlü belirlenemedi.

Game of Thrones en kötü karakter

Son günlerde sosyal medya üzerinde en çok tartışılan konularından bir tanesi olan en kötü Game of Thrones karakteri, bir türlü belirlenemedi. Ünlü dizinin en kötü karakterini belirlemek için süren tartışmalar sonuçsuz kalırken, biz de okuyucularımızın görüşlerini almak istedik.

Yedi sezondur devam eden ve yayınlandığı ilk günden bu yana reyting rekorları kıran Game of Thrones, aksiyon dolu sahnelerinin yanı sıra akla hayale gelmeyecek entrikalar da içeriyordu. Türlü akıl oyunlarıyla bezeli dizi, yedi sezondur onlarca farklı karakteri karşımıza çıkarmıştı. İzleyiciler bu karakterlerden bazılarını çok severlerken, bazılarından ise nefret etmişlerdi.

Nefret edilen karakterlerden bazılarıysa kuşkusuz saf kötülük için Westeros’a gönderilmişlerdi. Bugüne kadar dizide onlarca kötü karakter yer alırken, sosyal medya kullanıcıları bir süredir en kötü karakteri seçmeye çalışıyorlardı. Onlarca kötü karakter arasından en kötüsü bir türlü belirlenemezken, biz de sizlerin görüşlerine başvurmak istedik.

Hemen aşağıda görebileceğiniz oylamada en kötü Game of Thrones karakteri olduğunu düşündüğünüz karakterin yanındaki ok tuşlarını kullanarak, fikrinizi iletebilirsiniz. Karakterin yanındaki yukarı tuşuna basmak suretiyle listede daha yukarı çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Game of Thrones dizisinin en kötü karakteri

 

 

Game of Thrones'un Son Sezonunda Sürpriz Geri Dönüş
İNTERNET

Game of Thrones'un Son Sezonunda Sürpriz Geri Dönüş

Game of Thrones’un son sezonu meraklı gözlerle beklenirken, dizinin görsel efekt denetmeni beklenmedik bir açıklama yaparak, sekizinci sezonda sürpriz bir geri dönüş yaşanacağının müjdesini verdi.

Game of Thrones'un Sekizinci Sezonundan İlk Video
İNTERNET

Game of Thrones'un Sekizinci Sezonundan İlk Video

HBO, yeni sezonda boy gösterecek yapımları için bir video paylaştı. Heyecan yaratan tanıtımda, sekizinci sezonu ile son kez izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Game of Thrones da bulunuyor.

Game of Thrones Yazarı, Ölen Karakterlerle İlgili Konuştu
İNTERNET

Game of Thrones Yazarı, Ölen Karakterlerle İlgili Konuştu

Game of Thrones’ta ölen bazı karakterler için hala yas tutuyorsanız, George R.R. Martin’in sözleri acılarınızı bir nebze de olsa dindirebilir.

YORUMLAR