En İyi 6 Online Fotoğraf Düzenleme Uygulaması

En iyi online fotoğraf düzenleme sitelerini arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte internet tarayıcısı üzerinden görselleri düzenleyebilmenizi sağlayan siteler!

Online fotoğraf düzenleme siteleri sayesinde herhangi bir program indirmeden düzenleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu hizmetler, özellikle bilgisayarına program yüklemekten kullanıcılar için harika bir seçenek. Hazırladığımız yazıda bu konuda en başarılı 6 hizmet bulunuyor.

Resim ve fotoğraflarınızı bilgisayar ortamında düzenlemek için binlerce dolarlık resim programlarını satın almanıza veya yüzlerce megabaytlık dosyaları indirmenize gerek yok. Günlük bir bilgisayar kullanıcısının resimlerini ve fotoğraflarını düzenlemek için ihtiyacı olan tek şey kaliteli ve ücretsiz bir online fotoğraf düzenleme web uygulaması.

Photoshop Alternatifi Programlar (Ücretsiz)
YAZILIM

Photoshop Alternatifi Programlar (Ücretsiz)

Photoshop alternatifi ücretsiz programlar neler? Bu yazıda dünya genelinde çok popüler fotoğraf düzenleme programı Photoshop yerine kullanabileceğiniz uygulamaları bir arada topladık.

Uzun araştırmalarımız sonucunda bunların içinden eleyerek 6 adede kadar indirebildik ve sizlerin de deneyerek bu 6 web uygulaması içerisinden kendinize en uygun olanı sevip kullanacağınızdan şüphem yok. Dilerseniz hemen bu online fotoğraf düzenleme uygulamalarına başlayalım.

Online Fotoğraf Düzenleme Siteleri Listesi

  • Canva
  • Photopea
  • piZap
  • PicMonkey
  • Adobe Online Photo Editor
  • Pixlr

Yukarıda herhangi bir indirme işlemi gerçekleştirmeden düzenleme işlemi yapabilmenize olanak tanıyan altı adet hizmet yer alıyor. Bu hizmetlerin detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

1. Canva

Görsel düzenleme denildiğinde akla ilk gelen isim olan Canva, dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip hizmettir. Hizmet sayesinde herhangi bir program indirmeden görsel tasarlayabilir veya bir görsel üzerinde bazı düzenleme işlemlerini yapabilirsiniz.

Kullanıcı dostu arayüzü ile dikkatleri üzerinde toplayan hizmet, çok kolay bir kullanım sunuyor. Gelişmiş özelliklere sahip olan Canva'da görsellere metin, arka plan, çıkartma, çerçeve, grafik dahil olmak üzere çok sayıda öge ekleyebilirsiniz.

2. Photopea

Çok başarılı bir hizmet olan Photopea, çok güçlü araçlara sahip. Hizmete bir görsel ekleyebilir ve hemen düzenleme işlemine başlayabilirsiniz. Photoshop benzeri bir arayüze sahip olan hizmette katman desteği mevcut.

Etkileyici görseller oluşturabilmenize olanak tanıyan Photopea'de bulanıklaştırma, mozaikleştirme dahil olmak üzere çeşitli efektler de bulunuyor. Çalışma alanını kişiselleştirebilmenize imkân tanıyan hizmette düzenlediğiniz görselleri PNG, JPG, SVG dahil pek çok formatta dışa aktarabilirsiniz.

3. piZap

Fotoğraf ve resim düzenlemek isteyen kullanıcıların bir kısmı gelişmiş efekt ve düzenlemeler yerine ellerindeki fotoğrafları kullanarak kolajlar hazırlamak ve Facebook kapak fotoğrafı hazırlamak istiyorlar. Bu kullanıcılar için hazırlanmış bir online fotoğraf düzenleme uygulaması olan piZap işinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

Başarılı arayüzü ile dikkat çeken hizmette çeşitli araçlar yer alıyor. Bu araçlar sayesinde görseller üzerinde bazı düzenleme işlemlerini kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle düzenleme işlemi için herhangi bir program indirmenize gerek kalmaz.

4. PicMonkey

Eğer resimlerinizi daha sevimli hale getirmek, ikonlar ve clipartlar eklemek, makyaj yapmak istiyorsanız PicMonkey sizin ihtiyaçlarınıza cevap verebilir. Her ne kadar diğer online fotoğraf düzenleme editörleri kadar geniş seçenekleri olmasa da barındırdığı araçlarla işini layıkıyla yerine getirebiliyor.

5. Adobe Online Photo Editor

Adobe Photoshop programını eminim ki bilmeyen ya da duymayan kalmamıştır. Her ne kadar çok gelişmiş resim düzenleme araçlarına sahip olsa da binlerce dolarlık esas programı yüklemeden de online versiyonunu kullanabilirsiniz.

Adobe Online Photo Editor isimli programda çeşitli düzenleme araçları bulunuyor. Bu sayede görseller üzerinde çeşitli düzenleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Oldukça başarılı bir arayüze sahip olan hizmet, bu sayede çok kolay bir kullanım sunuyor.

6. Pixlr

Pixlr Editor katmanlı çalışmalara, renk düzenleme araçlarına, kesme, kırpma, ekleme, çıkarma araçlarına ve çok daha fazlasına sahip bir online fotoğraf düzenleme uygulaması. Bu uygulamanın Türkçe dil desteği de var ve pek çok resim ve fotoğraf düzenleme ihtiyacı olanların yardımına koşacağına inanıyorum.

Bizim belirlediğimiz online fotoğraf düzenleme uygulamaları bu şekildeydi. Eğer siz de hali hazırda bazı uygulamalar kullanıyorsanız bunları yorumlar kısmında belirterek hem bizi hem de ziyaretçilerimizi bilgilendirebilirsiniz.

YORUMLAR