CMF Buds Pro Özellikleri ve Fiyatı

Nothing imzalı CMF'in yeni kablosuz kulaklık modeli görücüye çıktı. İşte, CMF Buda Pro'nun özellikleri ve fiyatı!

Nothing’in alt markası olan CMF’nin yeni kablosuz kulaklık modeli tanıtıldı. Lansmanda görücüye çıkan CMF Buds Pro’nun öne çıkan özelliği uygun fiyatı oldu. Cihazın teknik özellikleri ise kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Bu yazımızda CMF Buds Pro’nun özelliklerini ve satış fiyatını inceliyoruz.

Suya Dayanıklı Kablosuz Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - 2024
TEKNOLOJİ

Suya Dayanıklı Kablosuz Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - 2024

Suya dayanıklı kablosuz kulaklıklar, su ile temas edilse bile çalışmaya devam ederek oldukça önemli bir avantaj sağlıyor.

CMF Buds Pro Özellikleri

  • Turuncu, koyu gri ve açık gri olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile piyasaya sürülen kulaklık batarya özellikleri ve sahip olduğu teknolojilerle dikkat çekiyor.
  • 11 saat aktif, 39 saat şarj kutusunda kullanım sunan kulaklıkların her biri için 55mAh’lık batarya bulunuyor. Şarj kutusu ise 460mAh pil kapasitesine sahip.
  • 10 dakikalık hızlı şarjla 3 saatlik dinleme süresi elde edilebiliyor.
  • Cihazda 6 mikrofonlu temiz ses teknolojisi kullanılıyor.
  • Bunun yanında aktif gürültü önleme teknolojisi mevcut. Kulaklıkların tasarımında yer verilen detaylarla rüzgar sesini minimuma indirmeye odaklanıyor.
  • Kulak içi kablosuz kulaklıklardan biri olan ürün ultra bass teknolojisi ile destekleniyor. Ayrıca IP54 derecesi ile sertifikalandırılıyor.
  • Bu sertifikaya göre cihazın 6 üzerinden 5 puan alarak toza karşı dirençli olduğunu söylemek mümkün.
  • Suya dayanıklılık için ise 8 üzerinden 4 puan almayı başarmış. Bu da cihazın ufak su sıçramalarına karşı dayanıklı olduğunu gösteriyor.
  • Doğrudan su kaynağına maruz kaldığında veya suya batırıldığında cihazın zarar görmesi muhtemel.
  • 5000 Hz bant genişliğine sahip olan ürün 45 dB’lik bir performans sunuyor.
  • Cihazda Bluetooth 5.3 bağlantı desteği ve Nothing uygulaması ile entegrasyon seçeneğinin olduğunu da belirtmiş olalım.

CMF Buds Pro Fiyatı

Global fiyatı açıklanan kulaklık henüz Türkiye’de satışa çıkmadı. Nisan ayından itibaren ülkemizde görücüye çıkması bekleniyor. Yurt dışı fiyatına gelecek olursak şu an için CMF Buds Pro 49 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Bu da yaklaşık 1.570 TL’ye denk geliyor.

Türkiye’de satışa çıkması durumunda eklenecek vergilere ve güncel kura bağlı fiyat değişiklikleri görülebilir. Yine de sunduğu özellikler çerçevesinde fiyat/performans ürünü bir Bluetooth kulaklık modeli diyebiliriz.

En İyi Bluetooth Kulaklık Tavsiyeleri - 2023
TEKNOLOJİ

En İyi Bluetooth Kulaklık Tavsiyeleri - 2023

Kulaklığından memnun olmayan ve yakın zamanda yeni bir kulaklık satın almak isteyen kişiler için en iyi Bluetooth kulaklık tavsiyeleri rehberi hazırladık.


Siz bu kulaklığı nasıl buldunuz? Alternatif olarak aynı fiyat aralığında beğendiğiniz modeller hangileri? Yorumlarınızı bizimle paylaşın!

YORUMLAR