Arzum Airtasty XL Sıcak Hava Fritözü Özellikleri ve Fiyatı

Arzum Airtasty XL Sıcak Hava Fritözü ile kısa zamanda, az yağlı, sağlıklı ve pratik yemekler pişirebilirsiniz. Arzum Airtasty XL hakkındaki detaylar bu yazıda!

Lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirmek için kullanabileceğiniz Arzum Airtasty XL Sıcak Hava Fritözü, mutfaktaki en büyük yardımcılarınızdan biri oluyor.

Ocak temizleme derdine son veren, hızlı ve pratik bir şekilde birçok yemeği hazırlamanıza olanak tanıyan sıcak hava fritözü geniş kapasitesi ve farklı modlarda kullanılabilir olma özelliğiyle dikkat çekiyor.

İşte, hem kullanımı hem de temizlemesi son derece kolay olan Arzum Airtasty XL Sıcak Hava Fritözünün özellikleri ve fiyatı!

Mutfakların Kurtarıcısı En İyi Airfryer Modelleri ve Fiyatları - 2024
Yaşam

Mutfakların Kurtarıcısı En İyi Airfryer Modelleri ve Fiyatları - 2024

Yemeklerin az yağlı ve lezzetli olmasını sağlayan bir cihaz olan Airfryer, bu nedenle son dönemde çok yaygın bir şekilde kullanılmaya başlandı.

Arzum Airtasty XL Sıcak Hava Fritözü Özellikleri

Arzum Airtasty XL geniş hacimli çıkarılabilir haznesi ile aile kullanımına uygun sıcak hava fritözleri arasında sıralanıyor. Yağsız patates kızartması, tavuk ve et yemekleri için son zamanlarda en çok tercih edilen küçük ev aletlerinden biri olan sıcak havalı fritöz modelleri arasında yer alan Arzum Airtasty XL kullanıcılarına 8 farklı modda yemek pişirme imkânı sunuyor. 

Arzum Airtasty XL’ın sunduğu farklı mod seçenekleri arasında kızartma, pişirme, ızgara ve rosto gibi seçenekler bulunuyor. Ayrıca tavuk, balık, kırmızı et ve hamur işi gibi yiyecek türlerine uygun pişirme ayarı seçenekleri de mevcut.

Bu özellikleri sayesinde Arzum Airtasty XL sıcak hava fritözü kullanıcılarına birbirinden farklı tarifleri tek üründe pişirip servis etme imkânı sunuyor. Kızartma modunda pişirdiğiniz yiyeceklerin içi yumuşak ve tam pişmiş, dışı ise çıtır çıtır bir kıvama sahip oluyor.

Arzum Airtasty XL Sıcak Hava Fritözünün Teknik Özellikleri

  • Güç: 1750 W
  • Kapasite: 6 litre
  • Isı: 80-200 
  • Zaman: 60 Dakika
  • Zamanlayıcı özelliği mevcut
  • Çıkarılabilir Hazne: Mevcut
  • 8 Adet otomatik program
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilme
  • Dijital panel
  • Aşırı ısınmaya karşı koruma
  • Hamur işi, sebze, balık, tavuk ve kırmızı et pişirme

Airfryer'ı Geride Bırakabilir: Xiaomi Mijia Özellikleri ve Fiyatı
Yaşam

Airfryer'ı Geride Bırakabilir: Xiaomi Mijia Özellikleri ve Fiyatı

Airfryerlar son yıllarda mutfak dünyasında büyük bir popülerlik kazandı. Her geçen gün yeni bir markanın Airfryerı ile karşı karşıya kalıyoruz.

Arzum Airtasty XL Sıcak Hava Fritözü Fiyatı

Sıcak hava teknolojisinden yararlanarak yiyeceklerinizi pişiren Airtasty XL Air Fryer zaman ve ısı ayarı özellikleri sayesinde tam istediğiniz kıvamda yemek yapmanıza yardımcı oluyor.

Arzum Airtasty XL sıcak hava fritözünün fiyatı ise farklı satıcılarda 3.500 - 5.500 aralığında değişiklik gösteriyor. Fonksiyonlarına ve haznesinin geniş hacmine baktığımızda fiyat / performans ürünü olarak değerlendirebileceğimiz Arzum Airtasty ile daha az yağ ve enerji harcayarak, tasarruflu bir şekilde yemeklerinizi pişirebilirsiniz.

YORUMLAR