Apple iPhone SE 4 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Hazırladığımız yazıda Apple iPhone SE 4 özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi hakkında çoğu kişi tarafından merak edilen soruları yanıtladık. İşte yeni iPhone!

Apple iPhone SE 4 özellikleri, dünya genelinde çok fazla sayıda kişi tarafından en fazla merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu yazıda yeni iPhone SE modeli hakkında merak edilen bazı soruları cevaplayacağız.

Teknoloji devi Apple tarafından sunulan akıllı telefonlar arasında iPhone serisinin yanı sıra iPhone SE serisi de bulunuyor. İlk iPhone SE modeli, 2016 yılında piyasaya sürüldü. 4.0 inç ekran büyüklüğüne sahip cihaz, küçük ekran boyutuna sahip telefon kullanmaktan keyif alan kişiler tarafından ilgi gördü.

İlk modelin ilgi görmesi sonucunda iPhone SE bir seri hâline dönüştürüldü ve serinin ikinci telefonu 2020 yılında satışa sunuldu. Üçüncü nesil iPhone SE modeli ise 2022 yılında çıktı. Söz konusu cihazın piyasaya sürülmesinin ardından yeni model merak edilmeye başlandı.

Yakında piyasaya sürülmesi beklenen dördüncü nesil iPhone SE modeli ile ilgili bu zamana kadar çeşitli söylentiler ortaya çıktı. Bu söylentiler, iPhone SE 4 fiyatı, çıkış tarihi ve donanımı hakkında bilgi sahibi olmamıza imkân tanıyor.

Not: Bu yazı, iPhone SE 4 ile ilgili ortaya çıkan söylentiler göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Bu sebepten ötürü yazıda yer alan bilgiler, zaman içerisinde değişiklik gösterebilir.

iPhone Vergisiz Fiyatları Ne Kadar? Tam Fiyat Listesi
MOBİL

iPhone Vergisiz Fiyatları Ne Kadar? Tam Fiyat Listesi

iPhone vergisiz fiyatları, iOS işletim sistemine sahip akıllı telefon satın almak isteyen pek çok kişi tarafından en fazla merak edilen konular arasında yer alıyor.

Apple iPhone SE 4 Özellikleri

  • Ekran Boyutu: 6,1 inç
  • Ekran Teknolojisi: OLED
  • Ekran Çözünürlüğü: 750 x 1580 piksel
  • Piksel Yoğunluğu: Yaklaşık 441 PPI
  • Ekran Yenileme Hızı: 120Hz
  • Ekran Parlaklığı: 625 nit
  • İşlemci: Apple Bionic A15 veya Apple A16 Bionic
  • RAM: 4 GB
  • Depolama: 64 GB / 128 GB / 256 GB
  • Arka Kamera: 48 MP
  • Video Kaydı: 4K / 1080p
  • Ön Kamera: 10 MP
  • Hücresel: 5G / 4G
  • Bluetooth: 5.3
  • Batarya Kapasitesi: 3.279 mAh
  • Kablolu Şarj: 18W
  • Ağırlık: ?

Yaşanan sızıntılar, iPhone SE 4 hakkında yeni detaylar ortaya çıkmasını sağlıyor. 2022 yılında satışa sunulan üçüncü nesil model 4.7 inç ekran büyüklüğüne sahip. Dördüncü nesil iPhone SE modelinin ise önceki cihazın aksine daha büyük bir ekran boyutu ile beraber gelmesi bekleniyor.

İddiaya göre 6,1 inç ekran büyüklüğüne sahip olacak telefonda bir çentik yer alacak. Telefonun iPhone 14 modeline benzeyeceği söyleniyor. Analist Ming-Chi Kuo'ya göre telefonda IPS LCD yerine OLED ekran teknolojisi kullanılacak.

Apple iPhone 16 Serisi Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi
MOBİL

Apple iPhone 16 Serisi Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

iPhone 15 modelleri tanıtıldıktan sonra iPhone 16 serisinin özellikleri merak edilmeye başlandı. Peki, önümüzdeki yıl içerisinde piyasaya sürülmesi beklenen yeni iPhone modelleri donanım konusunda neler sunacak? 12 Eylül 2023 tarihinde düzenlenen Wonderlust etkinliği sırasında

Cihazın ekranında ayrıca yaklaşık olarak 441 PPI piksel yoğunluğu ve 625 nit ekran parlaklık seviyesi alabilir. Kamera, hiçbir zaman iPhone SE serisinin ön plana çıkan özellikleri arasında yer almadı. Serinin uygun fiyatlı yapısı göz önünde bulundurulduğunda üst düzey bir kamera performansı beklememek gerekiyor.

Telefonun arka tarafında 48 megapiksel çözünürlüğünde bir adet kameranın yer alacağı iddia ediliyor. 4K çözünürlüğünde video kaydı yapabileceği söylenen bu kameranın gece modu ve sinematik mod dahil olmak üzere çeşitli kamera özelliklerin içereceği öne sürüldü.

Ortaya atılan iddialar arasında yeni iPhone SE modelinin Dynamic Island isimli özelliğe sahip olacağı da yer alıyor. iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleri ile birlikte sunulan söz konusu özellik, kullanım deneyimini önemli ölçüde üst seviyeye taşıyor. Yeni telefonda eylem tuşunun da bulunacağı söyleniyor.

iPhone Hileleri: iPhone ile Yapabileceğiniz Her Şey!
MOBİL

iPhone Hileleri: iPhone ile Yapabileceğiniz Her Şey!

iPhone kullanıcıları cihazlarını keşfetmeye bayılıyorlar. Pek çok kişi iPhone satın aldıktan sonra telefonda neler yapabileceklerine bakıyorlar.

iPhone SE 4'te Apple Bionic A15 işlemcinin yer alacağı söyleniyordu ancak 4RMB'nin konsept render videosunda Apple A16 Bionic işlemcinin tercih edileceği iddia edildi. A16 Bionic iPhone 15 ve iPhone 15 Plus modellerinde bulunuyor.

Yeni iPhone modelinin batarya kapasitesi henüz bilinmiyor fakat daha büyük bir ekran, batarya kapasitesi tarafında da bir artışın yaşanmasına neden olacaktır. iPhone SE 4'te ise 3.279 mAh batarya kapasitesinin yer alacağı söyleniyor. iPhone SE 3 (2022) modelinde 2.018 mAh batarya kapasitesi bulunduğunu belirtelim.

Eğer iddialar doğru çıkarsa iPhone 14 tasarımını benimseyecek olan yeni telefon, Home butonuna veda edecek. Parmak izi okuyucusu, cihazın yan tarafına entegre edilebilir. Telefonda ayrıca Face ID teknolojisine de yer verileceği söyleniyor fakat üretim maliyetleri göz önüne alındığında telefonda sadece parmak izi okuyucu da bulunabilir.

Apple iPhone 15 Özellikleri ve Fiyatları
MOBİL

Apple iPhone 15 Özellikleri ve Fiyatları

iPhone 15 serisi özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekiyor. Peki, 2023 yılında piyasaya sürülen telefon serisi dört farklı modelden oluşuyor.

iPhone SE 4 Fiyatı

iPhone SE 4 modelinin 499 dolar fiyat etiketine sahip olacağı iddia ediliyor. iPhone SE serisinin başlangıç fiyatı yıllar içerisinde sürekli olarak arttı. Serinin ilk modeli 249 dolar, ikinci modeli 399 dolar ve üçüncü modeli ise 429 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulmuştu.

iPhone Logosunu Gizli Düğme Olarak Kullanma Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

iPhone Logosunu Gizli Düğme Olarak Kullanma Nasıl Yapılır?

iPhone’lar her zaman ilgi çekici ürünler olmuştur. Pek çok iPhone kullanıcısı satın aldığı ürünün özelliklerine %100 hakim olamayabiliyor.

iPhone SE 4 Çıkış Tarihi

Analist Jeff Pu tarafından ortaya atılan iddiaya göre yeni iPhone SE modeli 2025 yılında özel tasarlanmış bir 5G modem ile birlikte satışa sunulacak. Ross Young ise yeni telefonun 2024 yılında piyasaya sürüleceğini ileri sürüyor.

Serinin ilk telefonu 2016 yılının mart ayında, ikinci telefonu 2020 yılının nisan ayında ve üçüncü telefonu ise 2022 yılının mart ayında satışa sunulmuştu.

iPhone Yurt Dışı Fiyatları Ne Kadar? En Ucuz iPhone Nerede?
MOBİL

iPhone Yurt Dışı Fiyatları Ne Kadar? En Ucuz iPhone Nerede?

Dünyanın en çok satılan telefon markalarından olan iPhone, kimlerine göre fahiş fiyatlara satılıyor. Özellikle ülkemizdeki ÖTV vergileri sebebiyle yeni çıkan iPhone 14'ler neredeyse bir araba fiyatına alıcı buldu.

Bu yazıda Apple iPhone SE 4 özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi hakkında merak edilen bazı soruları yanıtladık. Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR