Android İçin En İyi Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Android için en iyi fotoğraf düzenleme uygulaması nedir? Akıllı telefonunuzun yerleşik uygulamasından memnun değilseniz listemizde yer alan uygulamalara göz atmalısınız.

Android İçin En İyi Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Android için en iyi fotoğraf düzenleme uygulaması nedir? Akıllı telefonunuzun yerleşik uygulamasından memnun değilseniz listemizde yer alan uygulamalara göz atmalısınız. Profesyonel fotoğraflar elde etmek bu uygulamalarla çok zor değil. İşte Android için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları!

Mobil fotoğrafçılığın günümüz teknolojisiyle çok iyi noktalara ulaştığı bir gerçek. Cihazlarınızda kullanabileceğiniz en iyi ve popüler uygulamalara listemizden ulaşabilirsiniz. Çeşitli yazılımlarla fotoğraflarınızı en iyi hale getirin. Fotoğraf düzenleme işlemi biraz dikkat gerektirir. 

Bu uygulamalar ile sosyal medya hesaplarınızda fark yaratabilirsiniz.

Android Kullanıcıları İçin 10 Fotoğraf Düzenleme Uygulaması

  • Adobe Photoshop Express
  • B612
  • Google Photos
  • Layout from Instagram
  • Perfect360
  • Photo Studio
  • PicsArt APK
  • Retrica
  • VSCO Cam
  • YouCam Perfect

Sizin için hazırladığımız bu liste ile Android için en iyi fotoğraf düzenleme uygulaması nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Yukarıda yer alan uygulamalar hakkında ayrıntılı şekilde bilgi edinmek için aşağıdaki listeyi inceleyebilirsiniz.

Android İçin En İyi Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

1. Adobe Photoshop Express

Adobe kulanıcıları Photoshop Express'i kullanmak için resim indirmek ve yüklemek zorunda kalmaz. Doğrudan blog ve sosyal ağ sitelerindeki fotoğraflar bu uygulama ile düzenlenebilir. Picnik uygulamasına benzer şekilde Facebook, Flickr, Picasa ve Photobucket gibi sitelerde de Photoshop çalışmaktadır. 

Adobe Photoshop Express hızlı, güçlü ve kolay fotoğraf düzenlemeleri yapmaya ve kolajlar oluşturmaya yönelik ücretsiz bir mobil uygulamadır. Görünümler olarak adlandırılan anında filtreler uygulayabilir, bir dizi ayar ve düzeltme seçeneği arasından seçim yaparak fotoğraflarınızı rötuşlayabilir ve bunları sosyal medyada anında paylaşabilirsiniz.

2. B612

B612, hepsi bir arada kamera ve fotoğraf/video düzenleme uygulaaları konusunda oldukça başarılı. Her anı daha özel kılmak için çeşitli ücretsiz özellikler ve araçlar sunan uygulama, her gün güncellenen modaya uygun efektler, filtreler ve çıkartmalar sunuyor kullanıcıların. 

3. Google Photos

Google Photos ile düzenleme araçları ve akıllı filtrelerle mükemmel anlarınıza mükemmel rötuşlar yapabilirsiniz. Kullanımı oldukça basittir. Ayrıca üçüncü taraf uygulamalarla uygulamayı entegre ederek fotoğraflarınıza kolayca erişebilir, düzenleyebilir, bastırabilir ve yedekleyebilirsiniz. Mayıs 2015’te yayımlanan bu muhteşem editleme editörü en basit ihtiyaçlarınızı en iyi karşılamak adına Google tarafından sürekli güncellenmektedir.

4. Layout from Instagram

Instagram Layout, hızlı ve basit bir şekilde birden fazla fotoğrafınızı kolaj yaparak paylaşmamıza imkan veren bir uygulama. Photo Booth özelliği ile uygulama belirli saniye aralıklarla selfie görüntünüzü alırken, bu görüntüleri kolaj yapıp hızlıca Instagram'a atabiliyorsunuz.

5. Perfect360

Binlerce insan fotoğraflarda daha güzel görünmek için bu uygulamayı kullanmaktan vazgeçmiyor. Uygulama yüzünüzdeki kızarıklıkları yok edebiliyor ve gözlerinizi daha etkili hale getirmenizi sağlıyabiliyor. Ayrıca dudaklarınıza bu uygulamayla daha dolgun bir görünüm kazandırabilirsiniz.

6. Photo Studio

Geçtiğimiz yıllarda kullanıcıların kullanımına sunulan Photo Studio uygulaması, içerisinde barındırdığı çeşitli düzenleme fonksiyonları ile donatılmış ve son derece gelişmiş mobil fotoğraf düzenleme uygulaması olarak bilinir. Son derece kolay ve hızlı bir şekilde fotoğraflarınızı düzenleyebililirsiniz. Düzenleme işleminin yanı sıra kullanıcılar aynı zamanda keskinleştirme, bulanıklaştırma ve çeşitli renk ayarlamalarını da yapabilmektedir.

7. PicsArt APK

Çizim, kolaj ve fotoğraf düzenleme PicsArt'ın uzman olduğu alanları kapsıyor. Bu uygulama ile diğer kullanıcıların paylaşmış ya da çizmiş olduğu resimleri de görebilir ve ilham alabilirsiniz. 

8. Retrica

Retrica uygulamasını aranızda bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Fotoğraflarınızı çekmeden veya çektikten sonra filtre uygulamanıza izin veren Retrica, profesyonel olarak tasarlanmış çok sayıda filtreyi içerisinde barındırdığından hala en popüler uygulamalar arasında yerini almaya devam etmekte. 

9. VSCO Cam

Instagram için en ideal fotoğrafı seçmek isteyen kullanıcılar için VSCO mükemmel bir seçim olacaktır. VSCO, fotoğraflarda çeşitli düzenlemeler yapılmasına ve filtreler kullanılmasına olanak sağlıyor. Solma, netlik, ten rengi, tonlama, keskinleştirme, doygunluk, kontrast, sıcaklık, pozlama ve diğer özellikler ile fotoğraflarınıza ince ayarlar çekebilirsiniz.

10. YouCam Perfect

Bu uygulama ile birlikte çektiğiniz selfilerde yüz hattınızı kusursuz bir hale kavuşturabilecekken, boydan çektiğiniz fotoğraflarda da vücut hattınızı kolajlayabilirsiniz. 800 milyondan fazla indirme rekoruna ev sahipliği yapan bu uygulamayı mutlaka denemeden geçmeyin deriz. 

Android için en iyi fotoğraf düzenleme uygulaması tavsiyelerimiz arasından beğendiniz bir uygulama oldu mu? Bu uygulamayı aşağıdan indirebilirsiniz.

PicsArt APK

PicsArt APK

PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.

ÜCRETSİZ
Google Photos

Google Photos

Google Photos başarılı bir fotoğraf galerisi uygulamasıdır

ÜCRETSİZ
Photo Studio

Photo Studio

Photo Studio, hem amatör hem de profesyonel fotoğrafçılar için güçlü bir efekt ekleme ve düzenleme uygulamasıdır.

ÜCRETSİZ
Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express, klasik Photoshop programının bazı özelliklerinin sunulduğu Android uygulamasıdır.

ÜCRETSİZ
B612

B612

Selfie meraklılarına LINE tarafından sunulan B612 – Selfie with the heart 53 farklı filtre seçeneğiyle dikkat çeken bir özçekim uygulaması.

ÜCRETSİZ
Retrica

Retrica

Retrica, selfie ve diğer fotoğraflarınız için çok sayıda özel efekt sunan bir fotoğraf uygulamasıdır.

ÜCRETSİZ
YouCam Perfect

YouCam Perfect

YouCam Perfect, özçekim fotoğraflarınızı düzenlemek için kullanabileceğiniz etkileyici araçlar içeren bir fotoğraf uygulamasıdır.

ÜCRETSİZ
Layout from Instagram

Layout from Instagram

Layout from Instagram, birden fazla fotoğrafımızı aynı karede buluşturup onlardan ilgi çekici kolajlar hazırlamamıza olanak sağlıyor.

ÜCRETSİZ
Perfect365

Perfect365

Eğer Android akıllı telefon ve tabletinizi kullanarak fotoğraflarınızda kat kat daha güzel çıkmak istiyorsanız bu uygulamayı kullanın.

ÜCRETSİZ

YORUMLAR