5 Takipçimize EaseUS Data Recovery Wizard Pro Hediye Ediyoruz!

EaseUS Data Recovery Wizard veri kurtarma programı ile üç basit adımda silinen verileri geri getirmek, kayıp verileri kurtarmak mümkün.

Bilgisayardan silinen fotoğrafları, videoları, dosyaları geri getirmek (kurtarmak), düşündüğünüz kadar zor değil! Veri kurtarma şirketlerine servet ödemeden, veri kurtarma programlarıyla bilgisayardan, harici diskten, USB flaş diskten veya hafıza kartından bir şekilde silinen verilerinizi kurtarmanız mümkün. Windows ve Mac platformu için en iyi veri kurtarma programı olarak gösterilen EaseUS Data Recovery Wizard ile silinen verileri geri getirme işlemi sadece üç adımda tamamlanıyor.

Profesyonel Veri Kurtarma Programı: EaseUS Data Recovery Wizard

Yanlışlıkla silinen dosyaları (fotoğrafları, videoları) kurtarmak, formatla silinen dosyaları geri getirmek, geri dönüşüm kutusundan silinen dosyaları geri getirmek, hasarlı diskten veri kurtarmak, virüslü bilgisayardan dosya kurtarmak veya çöken bilgisayardan veri kurtarmak için bir veri kurtarma programı arıyorsanız, veri yedekleme, veri kurtarma ve disk yönetimi alanlarında senelerdir hizmet veren lider yazılım şirketi EaseUS’ı tercih etmenizi öneririm.

Hem Windows hem de Mac kullanıcılarına sunulan EaseUS Data Recovery Wizard Free, bilgisayardan, harici disklerden, hafıza kartlarından ve diğer cihazlardan silinen, formatlanma, virüs girme, çökme veya disk tanımama sonucunda ulaşılamayan verileri kurtarmanıza yardımcı oluyor. Üstelik verilerinizi üç basit adımda ve hızlıca kurtarabiliyorsunuz.

Verilerinizi Nasıl Kaybettiğiniz Önemli Değil, 3 Adımda Kayıp Dosyaları Kurtarın!

PC, laptop, hard disk, SSD, microSD kart, digital kamera ve diğer çıkarılabilir cihazlardan silinen verileri kurtarmanın en kolay ve hızlı yolu olan EaseUS Data Recovery Wizard Free, profesyonel bir veri kurtarma programlarının özelliklerine sahip, her seviyede kullanıcının da rahatlıkla kullanabileceği bir program.

Kendinizin veya bilgisayarı ortak kullandığınız kardeşinizin, arkadaşınızın yanlışlıkla sildiği bir dosyayı kurtarmak için veya etkili bir virüs veya güncelleme sonrasında çöken sistemi kurtarmak için veyahut formatlanmış bilgisayardan fotoğraf ve videolarınızı kurtarmak için kullanabileceğiniz güçlü bir veri kurtarma yazılımı. Hızlı ve basit kullanılabilir olması dışında derinlemesine tarama özelliğine sahip olması, kurtarılan verileri (fotoğraf, video, müzikler) öncesinde önizlemede göstermesi ve zaman kazandırmasıyla öne çıkan EaseUS Data Recovery Wizard Free, 1000’in üzerinde farklı dosya türünü kurtarabiliyor.

EaseUS Data Recovery Wizard ile Kurtarılabilen Veriler/Dosya Formatları:

  • Doküman (Belgeler): DOC/DOCX, XLS/XLSX, PPT/PPTX, PDF, CWK, HTML/HTM, INDD, EPS vb.
  • Video: AVI, MOV, MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, MKV, ASF, FLV, SWF, MPG, RM/RMVB, MPEG vb.
  • Fotoğraf: JPG/JPEG, TIFF/TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, SR2, MRW, DCR , WMF, RAW, SWF, SVG , RAF, DNG
  • Ses: AIF/AIFF, M4A, MP3, WAV, WMA, APE, MID/MIDI, RealAudio, VQF,FLV, MKV, MPG, M4V, RM/RMVB, OGG, AAC, WMV,APE
  • E-posta: PST, DBX, EMLX, vb. (Outlook, Outlook Express’den)
  • Diğer Dosyalar: Arşiv (ZIP, RAR, ISO vb.), Exe, Html, SITX vb.

EaseUS Data Recovery Wizard ile Silinen Veriler Nasıl Kurtarılır?

  • Kayıp verilerinizin bulunduğu sürücü (sabit sürücü, harici cihazlar) veya konumu (masaüstü gibi) seçip Scan ile taramayı başlatıyorsunuz.

  • Hızlı tarama veya derin tarama arasından seçiminizi yapıyorsunuz. Kurtarma işlemini geçici olarak duraklatabiliyor ve sonra devam edebiliyorsunuz. Ayrıca tarama sonuçlarını dışa ve içe aktarabiliyorsunuz.

  • Tarama sonuçlarından kurtarılmasını istediğiniz verileri seçiyorsunuz. Verileri kurtarmadan önce önizleme yapabiliyorsunuz.

EaseUS Data Recovery Wizard Free 12 ile ses ve video dosyaları için önizleme özelliği eklendi, veri kurtarma süreci hızlandırıldı, kurtarılan video dosyalarının kalitesi iyileştirildi.

Tamindir - EaseUS İşbirliğiyle Büyük Kampanya!

Profesyonel veri kurtarma programı EaseUS Data Recovery Wizard’ın ücretsiz sürümünde 2GB’a kadar veri kurtarma kısıtlaması var. Hiçbir sınırlamasının olmadığı Pro sürüm ücretsiz deneme ile geliyor lakin siz değerli takipçilerimiz için bir kampanya düzenledik. Bu yazının altına programı neden istediğini yorum olarak atan takipçilerimiz arasından 5 şanslı kişiye EaseUS Data Recovery Wizard Pro tam sürüm lisansı vereceğiz.

EaseUS Data Recovery Wizard ile Silinen Dosyalarınızı Geri Getirmek Çok Kolay!
YAZILIM

EaseUS Data Recovery Wizard ile Silinen Dosyalarınızı Geri Getirmek Çok Kolay!

EaseUS Data Recovery Wizard, Windows ve MAC kullanıcıları için en iyi veri dosya kurtarma programı. 11.0 sürümle birlikte arayüzü tamamen yenilenen ve Türkçe dil desteğine kavuşan dosya kurtarma yazılımı (file recovery software) ile USB bellek, iPhone ve Android, harddisk, hafıza kartı dahil her türlü cihazdan silinen dosyaları kolayca geri getirmeniz mümkün.

YORUMLAR