Yeni Çılgın Hırsız 4 Fragmanı Yayınlandı: Filmin Baş Kötüsü Kim?

Merakla beklenen Çılgın Hırsız 4 filminin yeni fragmanı yayınlandı. İşte fragmanda yer alan detaylar!

Yeni Çılgın Hırsız 4 Fragmanı Yayınlandı: Filmin Baş Kötüsü Kim?

Yeni Çılgın Hırsız 4 fragmanı yayınlandı ve yaklaşan film, 2010 yılında başlayan son derece başarılı seriye katılacak yeni film olacak.

Çılgın Hırsız serisinin en son filminin vizyona girmesinin üzerinden yedi yıl geçti. Çılgın Hırsız 4, Gru ve ailesinin bir süper kötü tarafından takip edildiği bir konuyu alacak.

Çılgın Hırsız 4 Yeni Fragmanı

Fragman, iş kıyafetleri giymiş minyonlarla dolu kabin tarzı bir ofisle başlıyor. Sahne daha sonra "Gru ele geçirildi!" ifadesiyle kesiliyor. Gru'nun karısı Lucy daha sonra Agnes ve Edith ile birlikte süpermarkette bir kötü adamdan kaçarken görülüyor.

Fragman, serinin yeni filminin ana kötülerinin Maxime Le Mal ve kız arkadaşı Valentina olduğunu gözler önüne seriyor. Çılgın Hırsız 4'ün yeni fragmanı izleyicilerin bir Çılgın Hırsız filminde arayacağı her şeyi sunuyor. Fragman minyonlar ve aksiyonla dolu ancak bu filmlere kalp veren daha yavaş ve duygusal anlara da sahip.

Bu yeni devam filmi, Çılgın Hırsız serisinin bir dizi büyük finansal başarısını tekrarlamayı umuyor. Hatırlayacağınız üzere Minyonlar: Gru'nun Yükselişi dünya çapında gişede yaklaşık 1 milyar dolar hasılat elde etmişti. Bir önceki film olan Çılgın Hırsız 3 ise dünya çapında 1,03 milyar dolar hasılat elde ederek 1 milyar dolar sınırını aşmayı başarmıştı.

En İyi Ücretsiz Film ve Dizi İndirme Siteleri
MOBİL

En İyi Ücretsiz Film ve Dizi İndirme Siteleri

Teknolojinin geliştiği son dönemde internet, insanoğlunun tabiri caizse eli ya da ayağı gibi diyebiliriz. Ancak bazı durumlarda internet bağlantısında problemler olabiliyor.

Peki sizin Çılgın Hırsız 4'ten beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.