Windows Phone Denim Güncellemesi Live Tile Klasörleri Oluşturmanızı Sağlıyor

Windows 8.1 Yeni Klasörler Windows Phone 8.1 için çıkan yeni güncelleme sayesinde Live Tile menünüzü daha düzenli bir hale getirmeniz mümkün. Eskiden Klasörler uygulamasıyla oluşturduğunuz Live Tile kutucuklarına alternatif olarak işletim sistemiyle daha

Windows Phone Denim Güncellemesi Live Tile Klasörleri Oluşturmanızı Sağlıyor

Windows Phone 8.1 için çıkan yeni güncelleme sayesinde Live Tile menünüzü daha düzenli bir hale getirmeniz mümkün. Eskiden Klasörler uygulamasıyla oluşturduğunuz Live Tile kutucuklarına alternatif olarak işletim sistemiyle daha etkileşimli bir görünüm yakalamnız mümkün.

Windows 8.1 Klasörler ile yaptığınız şey temel olarak şu şekilde açıklanabilir: Ana sayfanızda bulunan birçok kısa yolu kişisel kullanımına uygun bir şekilde gruplandırabiliyorsunuz ve bu oluşturduğunuz gruplara isim vermeniz de mümkün. Eski Klasörler uygulamasıyla buna benzer bir görüntü yakalamak mümkündü ancak yeni güncelleme ile birlikte hem seçmiş olduğunuz klasörleri menü içerisinde gizleyebiliyorsunuz, hem de klasörlerin içinde bulunan uygulamaların dizaynı ile ilgili düzenlemeler yapıp kullandığınız tema için daha şık bir görünüm elde ediyorsunuz. Windows 8.1 için çıkan son güncelleme ile gelen bu özellik aşağıdaki videoda görsellerle anlatılıyor.

Windows 8.1 kullanıcı olsanız da yeni güncelleme şu an için cihazınıza ulaşmadıysa bu yeni fonksiyonu kullanmanız mümkün olmayacaktır. Ne var ki, güncellemenin sizin cihaza gelmesi de büyük bir olasılık. Benzer bir kullanımın masaüstü versiyonda çıkma ihtimali de çok yüksek. Mobil işletim sistemi ile masaüstü işletim sistemi arasında ortak kullanım alanları yaratmaya çalışan Microsoft, Windows 10 ile bu özelliği masaüstü cihazlara da aktarabilir. Arayüz konusunda ciddi bir çalışmaya giren Microsoft'un Metro arayüzü eleştiri yağmuruna tutulmuştu, ancak 2015 yılının ilk aylarında bu menünün revize edilmiş bir hali de test amaçlı olarak piyasaya takdim edilebilir.

Taşınabilir Müzik Kutusu Prizm Ortama Uygun Müzikleri Sizin İçin Seçiyor

Evernote'a Grup Sohbeti Özelliği Kazandırıldı

YORUMLAR