WhatsApp’ın Ani Değişimi Kullanıcıları Çılgına Çevirdi: Kimse Beğenmedi!

WhatsApp tasarımına ve renklerine yönelik yaptığı ani değişiklikle birlikte kullanıcılardan tepki görmeye başladı. Yeni tasarım nasıl görünüyor? İşte detaylar!

WhatsApp "yeni güncellenmiş görünüm" diye adlandırdığı tasarımını kısa süre önce kullanıma sunmaya başlamıştı. Ancak, güncellemenin tamamlanmasının kademeli ve yavaş şekilde olacağını uyarısını da vermişti.

Sadece bazı WhatsApp kullanıcılarına sunulan uygulamanın tasarımında yaşanan renk değişikliği güncellemesine yönelik rahatsızlıklar ve tepkiler iyice arttı.

Kullanıcılar WhatsApp’ın Renk Güncellemesini Neden Beğenmedi?

Uygulamadan yapılan açıklamada, "Aralıklar, renkler, simgeler ve daha fazlası dahil WhatsApp'ın nasıl göründüğü ve hissettirdiğine ilişkin bazı değişiklikler yaptık" dendi.

Ancak, renkler dışında pek çok şey değiştirildi. WhatsApp yeni bir karanlık mod sundu ve aydınlık moda daha fazla beyaz ekledi. Simge ve butonlarının görüntülerini güncelledi.

Bunlarla da kalmayıp uygulamanın bölümleri arasındaki boşluk artırıldı ve sohbetler sekmesinde bir WhatsApp logosu yerleştirildi.

Kullanıcıları rahatsız eden ise, yeni renklerin kullanılması oldu. Özellikle de mesajlaşma için mavi yerine yeşilin kullanılmaya başlanması birçok kullanıcıdan olumsuz yorum getirdi.

X’te bir kişi, aylardır 5 bin kez paylaşılan bir gönderide "WhatsApp'takinden daha çirkin bir yeşil tonu görmedim" diye yazdı. Bir başka kullanıcı da "WhatsApp benim için fazla yeşil şu anda" dedi.

WhatsApp Sticker Nasıl Silinir?
YAZILIM

WhatsApp Sticker Nasıl Silinir?

WhatsApp Sticker silme işlemi sayesinde daha önce eklediğiniz fakat artık hoşunuza gitmeyen çıkartmaları kaldırabilirsiniz.

Verilen tepkilere karşı uygulamanın sorun giderme sayfasında "WhatsApp kullanan herkes eninde sonunda bu güncellemeyi alacak, dolayısıyla bu sizin katılmamayı tercih edebileceğiniz bir şey değil" uyarısı yayınlandı.