vivo, Stüdyo Kalitesinde Fotoğraf Çekebilmek İçin Püf Noktaları Paylaştı

vivo, Star Işığı Portresi özelliğinden daha yüksek oranda verim elde edebilmek isteyen kullanıcılarına tüyolar verdi. İşte detaylar!

vivo, son zamanlardaki popülerliğini ve başarısını katlayarak artırmaya devam ediyor. 7 senedir yaptığı geliştirmeler ile Star Işığı Portresi özelliğini başarıyla tamamlayan marka, portre fotoğrafçılığını üst seviyeye taşıyor.

vivo, bu özelliği ile portre fotoğrafçılığında daha kaliteli çekimler elde edebilmek için bazı püf noktalar paylaştı. Bu çekimler için en iyi akıllı telefonu da geliştirmeyi başaran vivo, portre fotoğrafçılığında uzmanlaşabilmenize olanak tanıyor.

Portre Çekimlerinde En İyisi Olabilmek İçin Püf Noktalar

Telefonun arka kamerasının hemen alt kısmında konumlanan ışık kontrolünün doğru bir şekilde yapılması, normal flaştan 19 kat daha yüksek ve 50 kat daha yumuşak ışık kullanılan fotoğraflar elde edilmesini sağlıyor.

Işığı doğal bir şekilde dengelemesi ve parlaklık seviyesini ayarlaması sayesinde de stüdyo kalitesinde portre çekimler yapılabilmesini mümkün kılıyor. vivo, portre çekimlerde ışığın önemini vurgulayan püf noktaları şu şekilde sıralıyor:

  • Arka planı kullanın
  • Farklı açılardan çekimler yapın
  • Odak noktasını belirleyin
  • Göz teması kurun
  • Doğal ve rahat pozlar tercih edin
  • Çekim alanının temizliğine özen gösterin
  • Dinamik çekimler deneyin

80W Hızlı Şarj Sunan vivo V30 Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

80W Hızlı Şarj Sunan vivo V30 Özellikleri ve Fiyatı

Türkiye'de satışa sunulan vivo V30 özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekiyor. Peki, Star Işığı Portresi teknolojisini destekleyen yeni akıllı telefon modeli neler sunuyor? Bu rehberde vivo marka yeni telefona dair merak edilen soruları cevaplayacağız.

vivo özellikle yeni V30 5G modeli ile stüdyo düzeyindeki ışık ve gölge efektlerini kullanıyor. Buna ek olarak görüntü netliği ve atmosferik işlemeyi yeniden oluşturmaya da çalışıyor.