Tim Cook Açıkladı: iPhone'lara Yeni Özellikler Geliyor!

Apple CEO'su Tim Cook, yatırımcılara yaptığı konuşmada yakın zamanda üretken yapay zeka konusunda heyecan verici şeyler paylaşacaklarını duyurdu.

Apple'ın 2024 yılı ikinci çeyrek mali sonuçları açıklandı ve iPhone'dan giyilebilir cihazlara kadar neredeyse tüm kategorilerde satışların düştüğü gözler önüne serildi. Ürün satışları düşerken servis gelirlerini artırmaya devam eden Apple'ın tüm rakipleri şu anda yapay zekaya odaklanmış durumda.

Bu kapsamda Apple'ın yapay zeka konusunda atacağı adım şu anda teknoloji dünyasının en çok konuşulan konularından birisi. Apple CEO'su Tim Cook yatırımcılarla yaptığı görüşmede gelecek ay gerçekleşecek WWDC 2024 hakkında konuşurken çok heyecan duyduğunu söyledi.

iOS 18 Yeni Yapay Zeka Özellikleri Sunacak

Cook, yapay zeka tabanlı özelliklerin iOS 18'e geleceğini açıkça söylemese de Apple'ın üretken yapay zekaya "önemli yatırımlar" yapmaya devam ettiğini ve şirketin yakın zamanda müşterileriyle "çok heyecan verici şeyler" paylaşacağını söyledi.

Yapay zekanın gücüne ve vaatlerine sonuna kadar inandıklarını dile getiren Apple CEO'su donanım, yazılım ve hizmet entegrasyonunun bir arada olmasının Apple'ı rakiplerine kıyasla farklılaştırdığını vurguladı.

iOS 18 Özellikleri Neler? Ne Zaman Çıkacak? Hangi Telefonlara Gelecek?
MOBİL

iOS 18 Özellikleri Neler? Ne Zaman Çıkacak? Hangi Telefonlara Gelecek?

Apple’ın yeni yazılım güncellemesi iOS 18 özellikleri ile dikkatleri üzerinde toplayabilir. Bu güncelleme ile gelecek yenilikler dünyanın dört bir yanındaki Apple kullanıcıları tarafından merakla bekleniyor.

Apple'ın iOS 18 ile birlikte kullanıma sunacağı yapay zeka özelliklerinin WWDC 2024 etkinliğinde duyurulması bekleniyor. Sohbet robotu, yapay zeka tabanlı Apple Music çalma listeleri ve Safari'ye gelecek makaleleri özetleme yeteneğinin ilk özellikler olacağı tahmin ediliyor.